Algemeen
Hoe voeg je een apparaat toe in de Energy-app
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga naar Instellingen > Meters > Nieuwe apparaat toevoegen > 'Jouw apparaat' > Volgende

Controleer of je apparaat in de koppelmodus staat

• Wi-Fi P1 meter: Druk op de knop tot het status lampje blauw knippert

• Wi-Fi Energy Socket: Druk op de knop tot het status lampje blauw knippert

• Wi-Fi kWh meter: Druk op de Wi-Fi knop in tot dat 'AP' knippert het beeldscherm

Wi-Fi installatie

iOS 13+ /Android 10+: Je wordt automatisch gevraagd of je wil verbinden met het 'meterSetup' netwerk. Accepteer en ga door naar Kies jouw Wi-Fi hier beneden.

Android 9 of lager:
1. Ga naar de Wi-Fi instellingen op je telefoon en verbindt met het Wi-Fi netwerk: 'P1meterSetup'
2. Gebruik het wachtwoord: SetupPass
3. Ga terug naar de Energy app nadat je bent verbonden met het netwerk. Hat kan zijn dat je ''Geen internet verbinding beschikbaar'' ziet. Dit bericht kun je negeren, omdat je nu je telefoon hebt verbonden met het Wi-Fi netwerk van het apparaat, welke nu nog geen internet heeft.

Kies jouw Wi-Fi

Kies jouw Wi-Fi netwerk uit de lijst en vul jouw eigen Wi-Fi wachtwoord in. Druk op volgende. Het apparaat zal nu verbinden met jouw Wi-Fi netwerk.

Hulp nodig?