Hoe maak ik eigen notificaties?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met Energy+ kun je aangepaste meldingen maken die je waarschuwen of informeren als er iets gebeurt. Geef de melding een naam en stel in wanneer je deze melding wilt krijgen:

• wanneer het aantal Watt per minuut boven of onder een bepaalde grens komt

• wanneer het aantal liter per minuut boven of onder een bepaalde grens komt

Daarnaast kan je instellen op welke dagen en tijden de notificatie actief is. Bijvoorbeeld tijdens of rondom zonsopgang, zonsondergang of op een vast tijdstip. Je kunt meerdere meldingen aanmaken voor de P1 Meter, Energy Socket, kWh Meter en Watermeter. Je kunt ook de 'Minimale uit tijd' gebruiken om na de notificatie nieuwe notificaties tijdelijk uit te zetten om het aantal meldingen te beperken.

De reactie tijd voor een notificatie is binnen 1 minuut.

Nadat je een notificatie hebt gemaakt, kunnen andere gebruikers in huis deze ook inschakelen in hun notificatie instellingen als ze deze ook willen ontvangen.

Ga naar Instellingen > Notificaties > 'apparaat' > + Notificatie toevoegen

Hier zijn enkele voorbeelden van wat je kunt doen met de eigen notificaties. We kunnen niet wachten om te zien waarvoor jij ze gaat gebruiken! (werkelijke instellingen kunnen per apparaat verschillen)

Stuur een melding als er stroomoverschot is:

Wanneer het verbruik gedurende 5 minuten onder de -1000W zakt, minimale uit tijd 5 uur.

Stuur een melding wanneer de tv wordt ingeschakeld:

Wanneer het verbruik gedurende 1 minuut boven de 30 Watt stijgt.

Stuur een melding als je vaatwasser klaar is: (of wasmachine, droger etc)

Wanneer het verbruik gedurende 5 minuten onder de 5 Watt zakt

Stuur een melding als een apparaat langer dan 60 minuten aan staat:

Wanneer het verbruik gedurende 60 minuten boven de 50W stijgt

Stuur een melding wanneer het waterverbruik te hoog of te lang is:

Wanneer het gebruik gedurende 20 minuten boven de 10L/min stijgt