Hoe installeer ik de P1 splitter
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De P1-splitter heeft 1 P1-signaalingang en 3 P1-signaaluitgangen, deze wordt gebruikt wanneer je meerdere P1-apparaten op één slimme meter wilt aansluiten.

P1 in

De P1 in poort verbindt je via de bijgeleverde P1 kabel met de slimme meter. Knippert wit bij het ontvangen van data van de slimme meter.

P1 uit

De P1 out poorten worden aangesloten op P1-randapparatuur zoals de HomeWizard P1 meter. Knippert wit wanneer gegevens worden opgevraagd door het randapparaat.

PWR-licht

groen knipperend: wachten op P1-signaal

groen: werkt correct

rood: Levert mogelijk niet genoeg stroom om aangesloten apparaten te laten functioneren

uit: geen stroom

Als het PWR-lampje uit of rood is, heeft de splitter mogelijk extra stroom nodig. Je kan de speciale usb-c poort op de splitter zelf gebruiken voor stroom.