Hvordan installere Wi-Fi P1 Meter

Trinnvis veiledning for installering av Wi-Fi P1 Meter

Oppdatert over en uke siden

Installer P1 Meter på smartmåleren din

1. Sett HAN-omformeren og P1 Meter inn i P1-porten på smartmåleren.

Klikk P1 Meter inn i HAN-omformer og sett den deretter inn i HAN-porten på smartmåleren.

2. Bruk USB-C-adapteren til å forsyne P1 Meter med strøm.

Gi P1 Meter strøm ved å koble det medfølgende adaptersettet til en stikkontakt.

3. Blinker hvitt (fabrikkmodus)

Hvis P1 Meter får strøm fra strømadapteren, begynner den nå å blinke hvitt. Skjer ikke dette? Kontroller at HAN-omformer og USB-C-adaptersett er riktig koblet til smartmåleren og stikkontakten.

4. Bytt til sammenkoblingsmodus

Trykk og hold inne knappen på P1 Meter til P1 Meter begynner å blinke blått. Paringsmodus er nå aktivert.

Last ned Energy-appen gratis

Søk etter "HomeWizard Energy" i App- eller Play-butikken, eller klikk på koblingene nedenfor for å laste ned riktig app for enheten din.

HomeWizard Energy

Klikk for å laste ned

Følg trinnene i appen, eller les nedenfor.

Opprett en nettkonto for HomeWizard

1. Åpne HomeWizard Energy-appen, trykk på Neste for å starte installasjonsprosessen.

2. Skriv inn e-postadressen din og trykk Neste

3. Trykk på Opprett konto eller skriv inn HomeWizard-kontoen din Passord

4. Skriv inn et navn for hjemmet

5. Angi plasseringen for hjemmet ditt. Du vil bli bedt om å gi tillatelse til å bruke posisjonen din. Disse dataene vil bare lagres én gang for å autorisere installasjonen og for Wi-Fi-oppsettet av P1 Meter (lesing av Wi-Fi-data krever posisjonstilgang).

6. App-oppsettet er nå fullført

Legge til P1 Meter

Trykk Legg til en enhet > P1-måler > Begynn konfigureringen

Sørg for at P1 Meter fortsatt blinker blått (sammenkoblingsmodus)

iOS 13+ /Android 10+: Du vil automatisk bli bedt om å koble til 'P1meterSetup'-nettverket. Bekreft og fortsett til Velg Wi-Fi nedenfor.

Android 9 eller lavere:
1. Gå til Wi-Fi-innstillingene på telefonen og koble til Wi-Fi-nettverket: P1meterSetup
2. Skriv inn passordet: SetupPass
3. Gå tilbake til Energy-appen etter at du har koblet til nettverket. Du kan se ''Ingen internettilkobling tilgjengelig''. Dette kan ignoreres, siden du nå har koblet telefonen til Wi-Fi-nettverket til P1 Meter, som for øyeblikket ikke har internett.

Velg Wi-Fi

Velg Wi-Fi-nettverket ditt fra listen og skriv inn Wi-Fi-passordet ditt. Trykk fortsett. P1 Meter vil nå koble til Wi-Fi-nettverket ditt.

Når det lykkes, vil P1 Meters status bli grønn, og du guides til startskjermen i appen.