Energy-enheter
Statusringen på P1 Meter er rød. Hva betyr det?

Les mer om LED-ringen på din P1 Meter

Oppdatert over en uke siden

Når statusringen til P1 Meter er rød, betyr det at den ikke fungerer for øyeblikket.

Blinker statusringen rødt?

Da kan ikke P1 Meter koble seg til Wi-Fi-nettverket. Du kan sjekke appen for siste kjente signalstyrkeprosent i Innstillinger > Målere > P1 Meter > Wi-Fi > ''navn'' %. Hvis signalstyrken er under 50 %, kan du oppleve midlertidig frakoblet status. Hvis signalstyrken er under 20 %, vil enheten ofte være offline.

Hvis du har signalproblemer, kan det være lurt å prøve å flytte Wi-Fi-ruteren for bedre dekning. Dette kan gjøres ved å rotere Wi-Fi-ruteren eller flytte den.

Er statusringen din helt rød?

Da mottar ikke P1 Meter data fra smartmåleren. Hvis du har en belgisk måler fra Fluvius, betyr dette at P1-brukerporten din kan være deaktivert. Klikk her og logg på med kontoen din hos Fluvius for å aktivere P1-brukerporten.