Er smartmåleren min kompatibel?

Finn kompatibilitet, versjon, P1-portplassering og behov for strømadapter for din smartmåler.

Oppdatert over en uke siden

HomeWizard Wi-Fi P1 Meter støtter de fleste moderne målere i Europa.

🇳🇴 Norge

Alle moderne målere i Norge har HAN-port og er kompatible med P1 Meter. Alle P1 Meter-bestillinger på www.homewizard.no inkluderer en gratis HAN-konverter og USB-C-strømforsyning for full kompatibilitet (ekstern strømforsyning er nødvendig for HAN-porter). Dette betyr at du trenger en stikkontakt i nærheten av smartmåleren.

Hvis du ikke har tilgang til HAN-porten, kan det hende du må kontakte nettverksoperatøren for å aktivere HAN-porten på smartmåleren.

Plasseringen av avkryssingen på målerbilder viser deg hvor P1-porten er plassert på hver måler. I de fleste tilfeller er porten bak en lås eller hette.

Finner du ikke måleren din? Få en P1 Meter gratis!

Er ikke måleren på listen for landet ditt? Og har den en P1/HAN-port? Eller er ikke landet ditt på listen? Da kan du kvalifisere deg for full refusjon som P1 Meter-tester!

Fluvius: P1-porten kan aktiveres gratis via Monline-portalen deres

Trinn 1. For å være kvalifisert, oppgi følgende informasjon før du kjøper via støttechatten vår.

Chat-info før du bestiller:

Et høykvalitetsbilde av smartmåleren din:

Høykvalitetsbilde av P1-porten:

Installasjonsland:

Navn på nettverksoperatøren din:

Trinn 2. Vi gir deg beskjed om måleren din er kvalifisert for refusjon. Hvis du er kvalifisert, kan du bestille P1 Meter og utføre installasjonen etter at du har mottatt pakken.

Trinn 3. Fyll ut informasjonen nedenfor og send den til oss via chat. Vi sender deg en refusjon for kostnadene til P1 Meter, inkludert frakt. Du kan beholde P1 Meter.

Chat-info etter installasjon:

1. Ordrenummer (finnes i ordrebekreftelsen):

2. E-postadresse for HomeWizard-kontoen:

3. Fungerer P1 Meter? ja/nei (utdyp hva som ikke fungerer)

4. Krever P1 Meter ekstern USB-strøm? ja/nei

5. Ble P1-porten aktivert som standard, eller krevde du aktivering fra nettverksoperatøren? ja/nei

6. Trengte du en krypteringsnøkkel fra nettverksoperatøren din? ja/nei

7. Hva er merket og modellen til smartmåleren din?

8. Hvis du har solenergi, hvordan kompenseres overskudd av solenergi av nettoperatøren din? (fast avgift per kWh/dynamisk avgift - utdyp videre)

9. Har du en tariffer på og utenfor topptider? (utdyp tidspunkter videre):

10. Legg ved et høykvalitetsbilde av smartmåleren din med P1 Meter satt inn med 📎-knappen

Kvalifikasjonskrav:

• Måleren må ha en P1-port (RJ12) eller HAN-port (RJ45).