Hvordan installere en P1-splitter
Oppdatert over en uke siden

P1-splitteren har 1 P1-signalinngang og 3 P1-signalutganger. En splitter brukes når du vil koble til flere P1-enheter på én smartmåler.

P1 inn

P1-dataene kobles til smartmåleren via den medfølgende P1-kabelen. Den blinker hvitt når den mottar data.

P1 ut

P1-datautgangene kobles til P1-periferiutstyr som HomeWizard P1 Meter. Denne porten blinker hvitt når data forespørres av den tilkoblede enheten.

PWR-lys

grønn blinking: venter på P1-signal

grønn: fungerer riktig

rød: Leverer kanskje ikke nok strøm til at tilkoblede enheter skal fungere

av: ingen strøm

Hvis PWR-lyset er av eller rødt, kan splitteren kreve ekstra strøm. Du kan bruke den dedikerte usb-c-porten på selve splitteren for strøm.