Energy apparaten
Mijn P1 meter statusring is rood, wat betekent dit?

Lees meer over de statusring van uw P1-meter

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer de statusring van de P1 meter rood is, betekent dit dat deze momenteel niet functioneel is.

Knipperend rood statusring

De P1 kan geen verbinding maken met uw Wi-Fi-netwerk, u kunt de app controleren op het laatst bekende signaalsterktepercentage bij Instellingen > Meters > P1 Meter > Wi-Fi > ''naam'' %. Als de signaalsterkte lager is dan 50%, kunt u soms tijdelijke offline status ervaren. Als de signaalsterkte lager is dan 20%, is uw apparaat vaak offline.

Als je signaalproblemen hebt, kun je proberen je Wi-Fi-router te verplaatsen voor een betere dekking. Dit kan door uw Wi-Fi-router te draaien of door uw router te verplaatsen.

Continu rood statusring

De P1-meter ontvangt geen gegevens van uw slimme meter, als u een Belgische meter van Fluvius heeft, betekent dit dat uw P1-gebruikerspoort mogelijk uitgeschakeld is. Klik hier en log in met uw account bij Fluvius om de P1-gebruikerspoort in te schakelen.