Installatie
Mijn P1 meter gaat niet aan, wat kan ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij oude slimme meters (SMR 2 en 4) wordt de P1 meter niet van stroom voorzien. Om de P1 meter te laten werken heb je een voedingsadapter set nodig. Je sluit deze aan onderop de P1 Meter (USB-C). Je kunt de adapter set ook vinden in onze webshop.

Woon je in België en werkt de P1 meter niet in je slimme meter, dan is bij Fluvius waarschijnlijk de P1 poort nog niet geopend. Dat regel je op volgende portaal: Fluvius. Ook als je net van energieleverancier bent veranderd, kan het voorkomen dat de poort gesloten is. Kijk in dat geval ook op bovengenoemde portal of de P1-poort nog open staat.

Bij nieuwe meters werkt de P1 meter zonder extra voeding. Heb je een juiste slimme meter en gaat de P1 meter toch niet aan? Neem dan contact met ons op.