Sådan installerer du wi-fi P1 Meter

En trinvis vejledning i at installere wi-fi P1 Meter

Opdateret over en uge siden

Installer P1 Meter på din smartmåler

1. Placer P1 Meter i P1-porten på din smartmåler

2. Hvidt blink (fabrikstilstand)

Hvis P1 Meter får strøm fra smartmåleren, vil den nu blinke hvidt.
Holland: Hvis du har en ældre smartmåler, kan det være nødvendigt at forbinde P1 Meter med et strømadaptersæt (følger ikke med) for at tænde P1 Meter. Du kan købe adaptersættet i vores butik.

3. Aktivér parringstilstand

Tryk på knappen på P1 Meter, og hold den nede, indtil P1 Meter begynder at blinke blåt. Parringstilstand er nu aktiveret.

Download den gratis Energy-appp

Søg efter "HomeWizard Energy" i App eller Play Store, eller klik på nedenstående link for at downloade den korrekte app til din enhed.

HomeWizard Energy

Klik for at downloade

Følg trinnene i appen, eller læs nedenfor.

Opret en HomeWizard-onlinekonto

1. Åbn HomeWizard Energy-appen, og tryk på Næste for at starte installationen.

2. Indtast din e-mailadresse, og tryk på Næste

3. Tryk på Opret konto, eller indtast adgangskoden til din HomeWizard-konto.

4. Indtast et navn til dit "Hjem"

5. Indstil placeringen for dit "Hjem". Du bliver bedt om at give tilladelse til at bruge din placering. Disse data bliver kun gemt en enkelt gang for at godkendte installationen og opsætte wi-fi til P1 Meter (aflæsning af wi-fi-data kræver lokationsadgang).

6. Opsætning af appen er nu fuldført

Tilføjelse af P1 Meter

Tryk på Tilføj en enhed > P1 Meter > Start opsætning

Sørg for, at din P1 Meter fortsat blinker blåt (parringstilstand)

iOS 13+ /Android 10+: Du bliver automatisk bedt om at forbinde til netværket "P1meterSetup". Bekræft, og fortsæt til Vælg dit wi-finedenfor.

Android 9 eller derunder:
1. Gå til din telefons wi-fi-indstillinger, og forbind til wi-fi-netværket: P1meterSetup
2. Indtast adgangskoden SetupPass
3. Gå tilbage til Energy-appen, efter der er oprettet forbindelse til netværket. Du kan muligvis se "Der er ingen tilgængelig internetforbindelse". Du kan ignorere dette, da du nu har forbundet din telefon til wi-fi-netværket for P1 Meter, som i øjeblikket ikke har nogen internetforbindelse.

Vælg dit wi-fi

Vælg dit wi-fi-netværk fra liste og indtast din wi-fi-adgangskode. Tryk på fortsæt. P1 Meter opretter nu forbindelse til dit wi-fi-netværk.

Når det er lykkedes, vil status for P1 Meter skifte til en grøn farve, og du bliver føres til appens startskærm.