Sådan installerer du den 1-fasede wi-fi kWh-måler

Vejledning trin for trin til installation af HomeWizard wi-fi kWh Meter

Opdateret over en uge siden

Advarsel: Du må kun installere denne enhed, hvis du er bekendt med elinstallationen og dens potentielle farer. Det kan medføre alvorlige skader, hvis sikkerhedsforanstaltningerne ikke bliver fulgt.

Installation

• kWh-måler installeres efter afbryderen.

• Den venstre side af kWh-måleren sluttes til 230V~ fra afbryderen.

• Den højre side af kWh-måleren sluttes til denKILDE, som du vil have indblik i, f.eks. solpaneler, billader, varmepumpe, hovedforbindelse osv.

Installation

Trin 1: Sluk for strømmen

Før installationen igangsættes, skal du sørge for, at indgående strøm er deaktiveret. Fjern beskyttelseshætten fra afbryderboksen, og bekræft, at der ikke er strøm til noget værktøj, der er beregnet til dette formål.

Trin 2: Monter kWh Meter

Find afbryderen til den kilde, du vil have indblik i. Placer kWh-måleren på din DIN-skinne. Husk, at klikke på den monterede kWh-måler ved hjælp af den sorte strop for neden.

Trin 3: Strømkabel fra den kilde, du vil have indblik i

Fastgør kildens strømkabel (brun) til terminal 2 øverst til højre på kWh Meter.

Trin 4: Neutral ledning fra den kilde, du vil have indblik i

Fastgør kildens blå neutrale kabel til4 nederst til højre på kWh-måleren (hvis du ikke har en neutral ledning fra kilden, kan du springe dette trin over)

Trin 5: Kildens neutrale ledning mellem afbryder og kWh Meter

Brug en ekstra ledning til at forbinde den neutrale terminal på afbryderen med terminal 3 (nederst til venstre) på kWh Meter. Vi anbefaler at bruge en kobberledning på 4 mm til belastninger på op til 32 A.

Trin 6: Strømledning mellem afbryderen og kWh Meter

Brug en ekstra ledning til at forbinde afbryderens strømledning med terminal 1 (øverst til venstre) på kWh Meter. Vi anbefaler at bruge en kobberledning på 4 mm til belastninger på op til 32 A.

Trin 7: Kontrollér forbindelserne

Sørg for, at alle skruer er spændt til, og træk hver ledning særskilt for at sikre en stærk forbindelse (2,5-3 Nm).

Trin 8: Tænd for strømmen

Luk afbryderboksen med beskyttelseshætten, og åbn for indgående elektricitet. Skærmen på kWh Meter bliver nu tændt. Installationen er fuldført!

Parringstilstand

Tryk på knappen for wi-fi-ikonet på kWh Meter, indtil displayet viser blinkende "AP". kWh Meter er nu i parringstilstand. Hvis AP-tilstanden stopper med at blinke, skal du prøve igen.

I HomeWizard Energy-appen skal du gå til Indstillinger > Målere > Tilføj ny måler > kWh Meter og følge anvisningerne.