Installation af enheder samt kompatibilitet
Sådan tilføjer du en Energy-enhed i appen
Opdateret over en uge siden

Gå til Indstillinger > Tilføj ny måler > "Din enhed" > Start opsætning

Sørg for, at din enhed er i parringstilstand

• Wi-fi-P1 Meter: Tryk på knappen, indtil statuslyset blinker blåt

• Wi-fi-Energy Socket: Tryk på knappen, indtil statuslyset blinker blåt

• Wi-fi-kWh Meter: Tryk på wi-fi-knappen, indtil displayet viser "AP" som blinkende

Opsætning af wi-fi

iOS 13+/Android 10+:Du bliver automatisk bedt om at forbinde til netværket "meterSetup". Bekræft, og fortsæt til Vælg dit wi-finedenfor.

Android 9 eller ældre:
1. Gå til wi-fi-indstillingerne på din telefon og forbind til wi-fi-netværket P1meterSetup
2. Indtast adgangskoden SetupPass
3. Gå tilbage til Energy-appen, når du har oprettet forbindelse til netværket. Du vil muligvis se fejlmeddelelsen "Der er ingen tilgængelig internetforbindelse". Du kan se bort fra denne meddelelse, da du nu har sluttet din telefon til enhedens wi-fi-netværk, som i øjeblikket ikke har en internetforbindelse.

Vælg dit wi-fi

Vælg dit wi-fi-netværk fra listen, og indtast din wi-fi-adgangskode. Tryk på Fortsæt. Enheden opretter nu forbindelse til dit wi-fi-netværk.

Har du brug for hjælp?