Energy-enheder
Statustingen for min P1 Meter viser en rød farve, hvad betyder det?
Statustingen for min P1 Meter viser en rød farve, hvad betyder det?

Læs mere om LED-ringen på din P1 Meter

Opdateret over en uge siden

Når statusringen på din P1 Meter viser rødt, betyder det, at den i øjeblikket ikke er funktionsdygtig.

Blinker din statusring rødt?

Dette betyder, at din P1 Meter ikke kan oprette forbindelse til dit wi-fi-netværk. Du kan kontrollere appen for den sidste registrerede signalstyrke i procent under Indstillinger > Målere > P1 Meter > Wi-fi > "navn" %. Hvis signalstyrken er under 50 %, kan du opleve en midlertidig offlinetilstand. Hvis signalstyrken er under 20 %, vil din enhed ofte være offline.

Hvis du oplever signalproblemer, skal du måske ændre din wi-fi-routers position for at opnå bedre dækning. Dette kan gøres ved at rotere din wi-fi-router eller ændre dens position.

Er din statusring helt rød?

Så betyder det, at P1 Meter ikke modtager data fra din smartmåler. Hvis du har en belgisk måler fra Fluvius, betyder det, at din P1-brugerport kan være deaktiveret. Klik her, og log på din konto hos Fluvius for at aktivere P1-brugerporten.