Sådan installerer du en P1-splitter
Opdateret over en uge siden

P1-splitteren har en enkelt P1-signalindgang og tre P1-signaludgange. En splitter bruges, når du vil tilslutte flere P1-enheder på én smartmåler.

P1-indgang

P1-data er forbundet til smartmåleren via det medfølgende P1-kabel. Den blinker hvidt, når den modtager data.

P1-udgang

P1-udgangsportene forbindelser perifere P1-enheder såsom HomeWizard P1 Meter. Denne port blinker hvidt, når der anmodes om data fra den tilsluttede enhed.

PWR-lys

blinker grønt: afventer P1-signal

grøn: virker korrekt

rød:leverer muligvis ikke nok strøm til, at de tilsluttede enheder virker korrekt

slukket: ingen strøm

Hvis PWR-lyset er slukket eller viser rødt, kan splitteren kræver yderligere strøm. Du kan bruge den tilgængelige USB-C-port på selve splitteren til strøm.