Energy-app
I min app står det "Ej tillgänglig i Nu-vyn", vad betyder det?
I min app står det "Ej tillgänglig i Nu-vyn", vad betyder det?

Alla grafer finns inte tillgängliga i alla vyer, läs den här artikeln om du vill veta mer.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Alla diagram är inte tillgängliga i alla vyer. Dessa diagram är inte tillgängliga i nu-vyn:

Gas

Gas är inte tillgängligt i nu-vyn, eftersom gasmätaren inte har en realtidsanslutning till smartmätaren. Den uppdaterar bara sina avläsningar periodvis. Av denna anledning är den inte tillgänglig i nu-vyn.

Standby-användning

Eftersom standby-användning beräknas över en längre tid, är den inte tillgänglig i nu-vyn.

Solomvandlaranslutning

En solomvandlaranslutning uppdateras var 15:e minut. Av denna anledning är den inte tillgänglig i nu-diagrammet. Med en HomeWizard kWh-mätare är det möjligt att se soldata i Nu-diagrammen.

Varför är diagrammet fortfarande i min lista om det inte är tillgängligt?

Detta är för att säkerställa att diagrammen inte byter ordning och positioner när du navigerar genom olika tidsperioder när du har flera diagram.