Felsökning
Energy-app
Min graf visar "Inga data", vad betyder det?

En enhet var nyligen varit eller är fortfarande offline.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En eller flera mätare som samlar in data till den här grafen är offline. Du kan söka i appen efter den senast kända procentandelen för wifi-signalstyrka under Inställningar > Mätare > "Din mätare offline" > Wifi > ''namn'' %. Om signalstyrkan är lägre än 50 % kan du uppleva tillfälliga offline-tillstånd. Om signalstyrkan är lägre än 20 % kommer din enhet ofta att vara offline.

Om du upplever störningar i signalen kan du försöka flytta din wifi-router för att få bättre täckning. Du kan rotera din wifi-router eller placera den någon annanstans.