Så här ansluter du din Growatt-växelriktare
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att lägga till din Growatt-växelriktare för solceller i Energy-appen behöver du ditt Growatt-användarnamn och Lösenord. Det är samma autentiseringsuppgifter som används för Growatt ShinePhone-appen för att övervaka dina solceller.

Krav och funktionalitet

• För den här funktionen krävs Energy+ och en Growatt-växelriktare med internetanslutning.

• API-data är tillgängliga i Energy-appen var 15:e minut. Det är inte möjligt att granska realtidsdata som med HomeWizard kWh-mätare eller P1-mätare.

• Data kan endast avläsas från och med uppkopplingen, det finns inget stöd för historisk data.

• HomeWizard rekommenderar starkt att du använder ett unikt genererat lösenord innan du lämnar ut inloggnings- eller behörighetsuppgifter i Energy-appen. Användaren samtycker till att dennes inloggningsuppgifter lagras och används av HomeWizard för att samla in data från växelriktaren.

• API-anslutningar är föremål för externa faktorer, t.ex. ändringar, stabilitet, hastighet och precision hos enheter och tjänster från tredje part. Användaren samtycker till att HomeWizard inte på något sätt kan hållas ansvarig för att tredjeparts API:er finns tillgängliga och fungerar korrekt.

Anslut din växelriktare

Gå till Inställningar > Mätare > Lägg till enhet > Growatt och ange dina inloggningsuppgifter. Appen ansluter nu till växelriktaren.

Att lösa problem

Ser du felaktiga grafer? Kontrollera sedan att alla dina växelriktare finns på samma installation. Du kan kontrollera detta och vid behov ändra det i Growatt-appen.