Hur ansluter jag växelriktaren från APsystems?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att kunna lägga till APsystems växelriktare för solceller i Energy-appen behöver du ditt användarnamn och lösenord till APsystems. Det är samma inloggningsuppgifter som används i APsystems-appen för övervakning av solpanelerna.

Krav och funktioner

• Energy+ och en APsystems-växelriktare med internetanslutning krävs för att använda denna funktion.

• API-datan är tillgänglig i Energy-appen var 15:e minut. Realtidsdata kan dock inte visas. För detta krävs en HomeWizard kWh-mätare eller P1-mätare.

• Data avläses bara från och med anslutningsögonblicket. Det finns inget stöd för tidigare data.

• HomeWizard rekommenderar starkt att du använder ett unikt lösenord innan du uppger inloggnings- eller auktoriseringsuppgifter i Energy-appen. Användaren samtycker till att hens inloggningsuppgifter sparas och används av HomeWizard för att samla in data från deras växelriktare.

• API-anslutningar påverkas av externa faktorer, såsom förändringar, stabilitet, hastighet och noggrannhet hos enheter och tjänster från tredje part. Användaren bekräftar sig förstå att HomeWizard inte på något sätt kan hållas ansvarigt för att API:er från tredje part är tillgängliga och fungerar korrekt.

Ansluta växelriktaren

Gå tillInställningar > Mätare > Lägg till enhet > APsystems och ange dina inloggningsuppgifter. Appen kommer då att ansluta till växelriktaren.

Felsökning

Om din graf visar ofullständiga eller inga data alls ska du kontrollera att dina växelriktare finns i samma installation. Du kan kontrollera detta i APsystems-appen.