Installasjon
Jeg har problemer med å koble enheten til appen. Hva kan jeg gjøre?
Jeg har problemer med å koble enheten til appen. Hva kan jeg gjøre?

Tips om hvordan du løser problemer med tilkobling av enheter til Wifi-nettet ditt

Oppdatert over en uke siden

Noen ganger er det mulig at tilkoblingen til Wi-Fi forstyrres. Les tipsene våre nedenfor om hvordan du løser dette.

Bruk de riktige passordene

Når du sammenkobler med en enhet, kan du bli bedt om å angi et passord. Dette passordet er 'SetupPass'. Etter å ha valgt ditt eget Wi-Fi-nettverk fra Wi-Fi-listen, blir du bedt om å angi ditt eget Wi-Fi-passord.

Start enheten på nytt

Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Energy-appen. Start telefonen eller nettbrettet på nytt, og prøv på nytt.

Installer appen på nytt

Noen ganger kan det å installere Energy-appen på nytt hjelpe deg med å løse problemer mens du kobler til enheter. Sørg for å godta alle forespørsler om tillatelser i appen, på denne måten kan appen koble til Energy-enhetene du prøver å koble til.

'Ingen Internett-tilkobling tilgjengelig'-melding under enhetsoppsettet

Det kan hende du ser en melding om ''Ingen internettilkobling tilgjengelig'' . Dette kan ignoreres, siden du nettopp har koblet telefonen til Wi-Fi-nettverket til enheten, som ikke har internett under konfigurasjonen.

Deaktiver mobildatanettverket (4G/5G)

På noen telefoner, når de er koblet til et Wi-Fi-nettverk uten internett, vil som standard alle forespørsler til mobilnettverket ditt føre til at energimålerne ikke mottar Wi-Fi-legitimasjonen din .

• iOS: Innstillinger > Mobildata > Slå av

• Android: Innstillinger > Trådløst og nettverk > Databruk > Mobildata av

Aktiver posisjonstjenester

Posisjonstjenester kreves for å bekrefte en riktig tilkobling med enheten, for eksempel å lese wifi-navnet og wifi-styrken.

• iOS: Innstillinger > Personvern > Posisjonstjenester > Energy > Når du bruker appen

• Android: Trykk og hold inne Energy-appikonet > Tillatelser > ••• > alle tillatelser > plassering på

Fortsatt ikke noe hell? Prøv følgende alternativer:

Deaktiver 5GHz på ruteren din

Energy-enheter fungerer på 2,4 GHz Wi-Fi-båndet. Noen rutere har også en 5 GHz Wi-Fi-tilkobling som kan forstyrre oppsettet. Logg på ruterinnstillingene og deaktiver 5GHz Wi-Fi midlertidig.

Deaktiver VPN

Hvis du bruker VPN på Internett-tilkoblingen for å rute til Internett, deaktiverer du det midlertidig.

Deaktiver multitilgangspunkter eller mesh-baserte wifi-systemer

På noen mesh-baserte wifi-systemer kan ruteren ha problemer med å dirigere det sikre oppsettet gjennom de riktige wifi-tilgangspunktene. Deaktiver andre tilgangspunkter midlertidig under installasjonen.

Har du fortsatt problemer?

Start en chat med oss, nederst til høyre på skjermen på nettstedet vårt.