Energy-app
Enheten min er frakoblet. Hva kan jeg gjøre?
Oppdatert over en uke siden

Slik kobler du til en frakoblet enhet på nytt

Gå til Innstillinger > Målere > ''Måleren din'' > Alternativer ••• > Konfigurer Wi-Fi på nytt

Hvordan sjekke statusen til enheten din

Gå til Innstillinger > Målere og se statusen til hver måler

Hvis det ikke vises noen data på 'nå'-skjermen. Dette betyr at én eller flere enheter for øyeblikket ikke er koblet til Wi-Fi.

Hvordan sjekke statusen til enheten din på selve enheten

Wi-Fi P1 Meter: Grønn = OK, rød blinkende: Frakoblet

Wi-Fi Energy Socket: Grønn = OK, rød blinkende = Frakoblet

Wi-Fi kWh-måler: Signallinjer på skjermen = OK, Ingen signallinjer = Frakoblet

Du kan sjekke appen for den siste kjente Wi-Fi-signalstyrkeprosenten i Innstillinger > Målere > 'Din måler' > Wi-Fi > ''navn'' %. Hvis signalstyrken er under 50 %, kan du oppleve midlertidig frakoblet status. Hvis signalstyrken er under 20 %, vil enheten ofte være offline.

Årsaker til at en enhet er frakoblet, og hvordan det løses

Lav signalstyrke: Hvis signalstyrken er lav, kan du prøve å flytte wifi-ruteren for bedre dekning. Dette kan gjøres ved å rotere Wi-Fi-ruteren eller flytte ruteren.

Signalstyrke på 100 %: hvis wifi-enheten din er innenfor 0,5 meter fra wifi-en, kan det være for mye støy i signalet til at en wifi-enhet kan motta/sende data riktig. Prøv å flytte wifi-punktet til minst 0,5 meter unna enheten.

Genexis platinum-ruter: Dessverre vil disse ruterne ofte koble Energy-enheter fra internett. For øyeblikket har ikke Genexis en løsning på dette problemet. Det kan løses ved å legge til et ekstra wifi-punkt som ikke er fra Genexis.