HomeWizard Energy -sovelluksen käyttäminen
Mitä lisäominaisuuksia Energy+ tarjoaa?

Hanki Energy-sovellukseen lisäominaisuuksia aktivoimalla Energy+-tilaus

Päivitetty yli viikko sitten

Energy+-valmiustilakulutusmittaus

Energy+ analysoi huoneistosi laitteiden yhteenlasketun valmiustilakulutuksen. Valmiustilakulutuksen keskiarvo watteina lasketaan jokaiselle päivälle. Päivä-, viikko-, kuukausi- ja vuosikaavio näyttää valmiustilakulutuksen kilowattitunteina (kWh) ja euroina. Kaavio näyttää myös kokonaiskulutuksen, joten voit vertailla helposti valmiustilakulutusta ja kokonaiskulutusta. Valmiustilakulutuksen mittaaminen aloitetaan Energy+-tilauksesi ensimmäisestä päivästä. Kaavio lisätään automaattisesti aloitusnäyttöösi, kun aktivoit Energy+-tilauksen.

Yhteensopivuus: P1-mittari

Energy+-aurinkoinvertteri-integraatio

Yhdistä SolarEdge-, GoodWe-, Growatt-, Enphase-, SMA-, Huawei- tai Solax-invertterisi suoraan HomeWizard Energy -sovellukseen. Saat silloin käyttöösi Solar production (Aurinkosähkön tuotanto) -lisäkaavion, joka näyttää tuottamasi aurinkosähkön, ja Solar consumption (Aurinkosähkön kulutus) -kaavion, joka näyttää, kuinka paljon tuottamastasi aurinkosähköstä kulutetaan suoraan huoneistossasi.

Energy+-tallennus useiden vuosien ajalta

Maksuton Energy-sovellus mahdollistaa tietojen tallentamisen 12 kuukauden ajalta. Kun 13. kuukautesi alkaa, ensimmäisen kuukautesi tiedot poistetaan. Tällä tavoin tallennettuna on aina viimeisten 12 kuukauden historia. Kun sinulla on Energy+-tilaus, tietosi säilyvät tallennettuina niin kauan kuin Energy+-tilauksesi on aktiivinen. Eri vuosien energian kulutuksen vertaileminen on silloin helppoa. Jos peruutat Energy+-tilauksesi, 12 kuukautta vanhemmat tietosi poistetaan automaattisesti.

Yhteensopivuus: kaikki Energy-mittarit

Energy+-poikkeamailmoitukset

Energy+ analysoi nykyisen sähkönkulutuksesi historiaasi ja säännöllisiin tottumuksiisi perustuen. Saat ilmoituksen, jos nykyinen kulutuksesi poikkeaa huomattavasti odotetusta. Näytettävä ilmoitus riippuu havaitun poikkeaman tyypistä. Ilmoitukset voidaan ottaa Settings (Asetukset) -valikon Notifications (Ilmoitukset) -kohdan kautta.

Yhteensopivuus: P1-mittari

Energy+-CSV-vienti

Energy+ mahdollistaa mittarilukemien historian viemisen. Kunkin sähkömittarin tiedot (tuonti, vienti ja korkea ja alhainen tariffi) voidaan viedä 15 minuutin tarkkuudella. Voit valita päivät, joiden väliseltä ajalta tiedot viedään. Voit valita myös, viedäänkö tiedot 15 minuutin vai 24 tunnin tarkkuudella. Vientitoiminto ja siihen liittyvät valinnat löytyvät kohdasta Settings (Asetukset) > Graphs (Kaaviot) > "Kaaviosi" > Export Graph Data (Vie kaavion tiedot).

Yhteensopivuus: P1- ja kWh-mittarit

Energy+-3-vaihetuki

Energy+ tallentaa älymittarin (SMR4+) tai 3-vaiheisen kWh-mittarin tiedot vaihekohtaisesti. "Now (Nyt)"- ja "Day (Päivä)" -kaaviot näyttävät silloin tarkan sähkönkulutuksen vaihetta kohti. 3-vaihetietojen kerääminen aloitetaan, kun rekisteröidyt Energy+-tilaajaksi. Voit ottaa 3-vaihekaavion käyttöön kohdasta Settings (Asetukset) > Graphs (Kaaviot) > "Kaaviosi" > Show phases in line graphs (Näytä vaiheet viivakaavioissa). Jos tämä vaihtoehto ei ole näkyvissä, mittarisi ei tue sitä.

Yhteensopivuus: P1-mittari (yhdistettynä 3-vaiheiseen SMR4+-älymittariin) ja 3-vaiheinen kWh-mittari

Pistorasioiden automatisointi aurinkosähkön ylijäämän tai muiden mittausten mukaan

Energy+ mahdollistaa älypistorasioiden automatisoinnin siten, että ne kytkeytyvät päälle ja pois päältä aurinkosähkön ylijäämän tai jonkin muun sovelluksen kautta määritetyn lähteen mittaustietojen perusteella. Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > EnergySaver

Yhteensopivuus: älypistorasia

Luo mukautettuja ilmoituksia

Energy+:n avulla on mahdollista luoda mukautettuja ilmoituksia, jotka varoittavat tai ilmoittavat, kun jotain tapahtuu. Anna ilmoitukselle nimi ja määritä, milloin haluat vastaanottaa ilmoituksen:

• kun wattia minuutissa nousee tietyn arvon ylä- tai alapuolelle.

• kun litrat minuutissa ylittävät tai alittavat tietyn arvon.

Voit luoda useita ilmoituksia P1 Meter, Energy Socket, kWh Meter ja Watermeter. Voit myös käyttää "Vähimmäispoistoaikaa", jolla voit poistaa ilmoituksen väliaikaisesti käytöstä sen jälkeen, kun se on käynnistetty. Lue lisää tästä ominaisuudesta artikkelista: Miten luon mukautettuja ilmoituksia?