Laitteiden asentaminen ja yhteensopivuus
Miten asennan ja määritän Energy Display -laitteen?

Energy Display -laitteen asetusten määrittäminen ja mukauttaminen

Päivitetty yli viikko sitten

Määritä Display-laitteesi asetukset muutamassa minuutissa noudattamalla alla olevia ohjeita.

Yhdistä Display-laite Wi-Fi-verkkoon

1. Aseta Display-laite haluttuun paikkaan ja kytke siihen virta käyttämällä mukana toimitettua USB-adapteria ja USB-C-kaapelia.

2. Display-laite käynnistyy ja näyttää Wi-Fi-kuvakkeen, joka osoittaa, että laite on valmis muodostamaan pariliitoksen.

3. Avaa HomeWizard Energy -sovellus, siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > + Add new device (+ Lisää uusi laite) ja valitse Display.

4. Yhdistä Display-laite sovellukseen noudattamalla sovelluksen näyttämiä ohjeita.

Display-laitteesi on nyt asennettu, ja se näyttää oletuskäyttöliittymän.

Wi-Fi-yhteyteen ja päivityksiin liittyvät ongelmat

Display-laitteen viimeisimmän ohjelmistoversion tulee olla 1.15 tai korkeampi. Jos versio on tätä alhaisempi, yhteyden muodostaminen ja säilyttäminen WPA3-suojattuihin verkkoihin saattaa olla vaikeaa. Korjaa tämä ongelma noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Poista WPA3 tilapäisesti käytöstä reitittimen asetusten kautta

2. Muodosta Display-laitteen pariliitos valitsemalla Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > Display > °°° (valinnat) > Reconfigure Wi-Fi (Määritä Wi-Fi uudelleen); laite päivittää nyt ohjelmiston vähintään versioon 1.15 WPA2-yhteyttä käyttäen.

3. Ota WPA3 uudelleen käyttöön reitittimen asetusten kautta

4. Valitse Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > Display > °°° (valinnat) > Reconfigure Wi-Fi (Määritä Wi-Fi uudelleen); laite käyttää nyt suojattua WPA3-yhteyttä.

Käyttöliittymän kuvaus

Käyttöliittymässä on yhteensä 6 pienoisohjelmaa: kolme ympyräpienoisohjelmaa ja kolme palkkipienoisohjelmaa, joiden tiedot näytetään eri väreillä. Voit mukauttaa kaikki pienoisohjelmat oman mielesi mukaan, mutta aloitamme tutustumalla oletuskäyttöliittymään, jonka sisältöön viitataan alla olevaan kuvaan merkityillä numeroilla.

1. Ympyräpienoisohjelma

Ympyräpienoisohjelma näyttää arvon ja vastaavan värisen ympyrän. Ympyrät täyttyvät myötäpäivään, kunnes pienoisohjelmakohtaisesti määritettävissä oleva raja-arvo on saavutettu. Ympyrät voivat näyttää päivän kokonaisarvon, reaaliaikaisen arvon tai kustannukset.

Ympyrät voivat tarjota niihin liittyvästä kaaviosta riippuen myös ainutlaatuisia ominaisuuksia.

• Sähkö yhteensä: vasemmalla näkyvä suurin ympyrä voidaan määrittää näyttämään tuonti ja vienti kahdeksi ympyrän alapuolella näkyväksi arvoksi jaettuna. Ympyrän väri voi vaihdella violetin ja vihreän välillä verkkosähkön kulutuksesta ja aurinkosähkön ylijäämästä riippuen.

• Vesi: vesiympyrä voidaan määrittää vaihtamaan automaattisesti kokonaisarvosta reaaliaikaiseen arvoon vedenkulutusta havaittaessa.

• Aurinkosähkön tuotanto ja aurinkosähkön ylijäämä: aurinkosähkön tuotanto ja ylijäämä näytetään aina vihreinä, ja ne täyttyvät vastapäivään eivätkä myötäpäivään.

2. Palkkipienoisohjelma

Palkkipienoisohjelma näyttää arvon, kuvakkeen ja vastaavan värisen palkin. Palkit täyttyvät vasemmalta oikealle lukuun ottamatta aurinkosähkön tuottoa ja syöttöä, jotka täyttyvät oikealta vasemmalle. Palkit voivat näyttää päivän kokonaisarvon, reaaliaikaisen arvon tai kustannukset.

Energy Display -laitteen mukauttaminen

Kaikki pienoisohjelmat voidaan mukauttaa näyttämään haluttua kaaviota tai arvoa. Siirry Display-laitteen asetusnäyttöön valitsemalla Energy-sovelluksessa Settings (Asetukset) > Display > "Display-laitteesi". Tämä kohta sisältää eri asetuksia, joiden avulla voit mukauttaa Display-laitteesi. Nämä asetukset on kuvattu alla.

Name (Nimi)

Muuta Display-laitteesi nimeä napsauttamalla lyijykynäkuvaketta.

Dashboards (Koontinäytöt)

Määritä Energy Display -näytön 3 ympyrää napsauttamalla Usage overview (Kulutuksen yleiskatsaus) -koontinäyttöä. Voit valita, minkä kaavion tiedot kussakin ympyrässä näytetään, ja voit valita lisäksi näytettävien tietojen tyypiksi Now (Nyt), Today (Tänään) tai Costs (Kustannukset). Voit määrittää tavoite-enimmäisarvon, joka määrittää ympyrän koon. Ympyrä täyttyy, kunnes tavoitearvo on saavutettu.

Line widgets (Palkkipienoisohjelmat)

Voit määrittää tässä kohdassa, mitkä kaaviot ja tiedot haluat näyttää Display-laitteen oikealla puolella näkyvissä 3 palkkipienoisohjelmassa. Asetukset vastaavat ympyräpienoisohjelmien asetuksia.

Wi-Fi

Näyttää Wi-Fi-signaalin nykyisen voimakkuuden ja verkon, johon laite on yhdistetty.

Brightness (Kirkkaus)

Voit asettaa Display-laitteen kirkkaudeksi Low (Alhainen), Medium (Keskitaso) tai High (Korkea). Tämä määrittää Display-laitteen yleisen kirkkauden. Display-laite säätää lisäksi kirkkautta automaattisesti ympäristön mukaan, jotta näytön näkyvyys olisi optimaalinen; yleinen kirkkaus säilyy kuitenkin samana.

Motion Detection (Liiketunnistus)

Display-laitteessa on sisäänrakennettu liiketunnistin, joka kytkee laitteen näytön päälle automaattisesti liikettä tunnistettaessa. Näyttö kytkeytyy virran säästämiseksi pois päältä, kun liikettä ei tunnisteta. Liiketunnistimen herkkyydeksi voidaan asettaa 1 meter (1 metri), 3 meters (3 metriä) tai 6 meters (6 metriä).

Voit määrittää myös vähimmäisajan, jonka Display-laitteen näyttö säilyy päällä liikkeen tunnistamisen jälkeen. Tämä aika voidaan asettaa välillä 215 minuuttia.

Varmista liiketunnistuksen optimaalisen toiminnan takaamiseksi, että Display-laite sijoitetaan avoimeen ympäristöön, jossa sen lähellä ei ole metalliesineitä.

Virhekoodit

E1 – yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon epäonnistui, yritä uudelleen.

• Tarkista Wi-Fi-kirjautumistietosi ja yritä uudelleen.

E2 – asetusten määrittämisen suorittaminen loppuun epäonnistui, yritä uudelleen.

• Asetusten määrittämisen aikakatkaisu, yritä uudelleen

E3 – asetusten määrittäminen on peruutettu, yritä uudelleen.

• Painiketta painettiin asetusten määrittämisen aikana, yritä uudelleen painamatta painiketta.

E4 – asetusten määrittäminen on peruutettu, yritä uudelleen.

• Painiketta painettiin liian pitkään, ja Display-laite siirtyi tehdasasetuksiin.

E5 – ei yhdistetty huoneistoon.

• Display-laite on poistettu sovelluksesta, määritä laite uudelleen pitämällä painike painettuna.

E98 – asetusten määrittämisen suorittaminen loppuun epäonnistui, yritä uudelleen.

• Asetusten määrittäminen epäonnistui, yritä uudelleen.

E99 – asetusten määrittämisen aikana tapahtui tuntematon virhe, yritä uudelleen.

• Asetusten määrittäminen epäonnistui, yritä uudelleen.

Display-laite nollaa päivän kokonaisarvot klo 2.00, ja ympyrät palaavat tämän jälkeen näyttämään arvoa 0.