Miten luon mukautettuja ilmoituksia?
Päivitetty yli viikko sitten

Energy+ mahdollistaa haluamistasi tapahtumista hälyttävien tai ilmoittavien mukautettujen ilmoitusten luomisen. Anna ilmoitukselle nimi ja määritä, milloin haluat saada kyseisen ilmoituksen:

• kun watit/minuutti ylittävät tai alittavat tietyn arvon.

• kun litrat/minuutti ylittävät tai alittavat tietyn arvon.

Voit luoda useita ilmoituksia P1-mittarille, älypistorasialle, kWh-mittarille ja vesimittarille. Voit myös poistaa lauenneen ilmoituksen tilapäisesti käytöstä käyttämällä "Minimum off time (Vähimmäisaika poissa käytöstä)" -asetusta.

Ilmoitusten vasteaika on alle 1 minuutti.

Kun olet luonut ilmoituksen, huoneistosi muut käyttäjät voivat ottaa sen halutessaan käyttöön omien ilmoitusasetustensa kautta.

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Notifications (Ilmoitukset) > "Laitteesi" > + Add notification (+ Lisää ilmoitus)

Alla on vain joitakin esimerkkejä tavoista, joilla voit hyödyntää tehokkaita mukautettuja ilmoituksia(todelliset asetukset saattavat vaihdella kohteesta riippuen).

Lähetä ilmoitus, kun sähköstä on ylijäämää:

kun kulutus alittaa -1 000 W yli 5 minuutin ajan, vähimmäisaika poissa käytöstä 5 tuntia.

Lähetä ilmoitus, jos jokin laite on ollut päällä yli 60 minuutin ajan:

kun kulutus ylittää 50 W yli 60 minuutin ajan

Lähetä ilmoitus, kun vedenkulutus on liian korkea tai käytät vettä liian pitkään:

kun kulutus ylittää 10 l/min yli 20 minuutin ajan

Lähetä ilmoitus, kun TV kytketään päälle:

kun kulutus ylittää 30 W yli 1 minuutin ajan.

Lähetä ilmoitus, kun astianpesukoneen (tai pyykinpesukoneen, kuivausrummun jne.) ohjelma on päättynyt:

kun kulutus alittaa 5 W yli 5 minuutin ajan