Fejlfinding
Energy-app
Hvordan ændrer eller sletter jeg min konto?
Opdateret over en uge siden

Ændring af din konto

Det er desværre ikke muligt at ændre din e-mailadresse. Hvis du vil bruge en anden e-mail til at logge på Energy-appen, skal du følge nedenstående trin:

Når du er logget på med din tidligere konto, skal du i appen gå til Indstillinger > Mit hjem > Brugere > Tilføj ny bruger. Indtast din nye e-mailadresse for at invitere, og tryk på Næste

Gå til Indstillinger > Konto > Log ud

Alternativ: Hvis du vil slette din tidligere konto, kan du også gøre det her.

Nu skal du logge på med den nye e-mailadresse, som lige blev inviteret. Hvis din konto er tom (ingen enheder), skal du skifte til det korrekte hjem ved at trykke på hjemmets navn øverst til venstre på startskærmen.

Sletning af din konto

Du kan slette gamle eller ubrugte konti via hjemmesiden eller Energy-appen.

HomeWizard.com > log på med din tidligere konto, og gå til > Min konto > Kontooplysninger > Slet konto

Energy-appen > log på med tidligere konto > Indstillinger > Konto > Slet konto