Jeg kan ikke aktivere Energy+ i appen. Hvad kan jeg gøre?
Opdateret over en uge siden

Hvis du ikke kan aktivere Energy+ via appen, kan du i stedet bruge abonnementet på Energy+-hjemmesiden (årligt).

Betalingsmetoder

Energy+ kan betales i appen med betalingsmetoden der er konfigureret i din Google- eller Apple-konto. Vær opmærksom på, at betalingsmetoden skal understøtte automatisk fakturering. Betalinger såsom iDeal eller Bancontact understøttes ikke af Apple eller Google. Du kan i stedet bruge disse betalingsmetoder via Energy+-hjemmesiden.

Fejl med abonnementskonflikt

Hvis du har prøvet at aktivere Energy+, men ikke fik fuldført tilmeldingen, vil du få denne fejl, hvis du ønsker at aktivere Energy+ igen. Det tidligere afventende abonnement skal opsiges af Google eller Apple. Der kan gå op til 24 timer, før du kan abonnere igen.

Fejl: Energy+ er ikke tilgængelig i butikken

Hvis din fejl angiver, at Energy+ ikke er tilgængelig i din butik, betyder det, at du har en ugyldig betalingsmetode knyttet til din konto – eller slet ingen.

Jeg kan ikke aktivere en yderligere Energy+

Apple og Google tillader kun ét abonnement pr. app for hver Apple- eller Google-konto. Du kan bruge en anden konto til at aktivere en anden Energy+ såsom fra et andet familiemedlem. Hvis du ønsker at aktivere Energy+ for flere hjem, kan du i stedet bruge abonnementet på Energy+-hjemmesiden (årligt).