Hvad er Energy+?

Administrer Energy+

Opdateret over en uge siden

Energy+ giver dig eksklusive funktioner oveni de gratis funktioner i Energy-appen og hjælper dig med at få endnu flere indblik og registrere usædvanlige situationer.

Aktivér Energy+

Du kan aktivere Energy+ på hjemmesiden eller i appen under Indstillinger > Energy+

Hvad koster Energy+?

Du kan få Energy+ via HomeWizard Energy-appen eller via HomeWizard-hjemmesiden.

App: månedligt Energy+-abonnement

Via appen koster Energy+ kun 7,50 DKK pr. måned og kan slettes når som helst (faktureres automatisk månedligt). Betalingerne håndteres med enten kreditkort, PayPal eller en lignende betalingsmetode med automatisk fakturering knyttet til din Google- eller Apple-konto (iDeal eller Bancontact understøttes ikke af Apple eller Google).

Hjemmeside: årligt Energy+-abonnement

Via hjemmesiden koster Energy+ kun 96,75 DKK pr. år og kan opsiges når som helst (faktureres automatisk årligt). Betalingerne kan gennemføres med flere forskellige betalingsmuligheder såsom iDeal, Bancontact, PayPal, kreditkort osv.

Hvorfor er Energy+ en abonnementsløsning?

De smarte funktioner i Energy+ kræver ekstern beregningskraft, lagring og vedligeholdelse døgnet rundt. Vi ønsker at give indblik i energiprodukter for alle med økonomisk overkommelige produkter, og de mere avancerede funktioner i Energy+ er bygget til brugere, som er ligeså entusiastiske for Energy, som vi er.

Energy+ med flere enheder og brugere

Det kræver kun ét Energy+-abonnement pr. hjem for at give alle brugere og enheder adgang til Energy+-funktioner.

Fornyelse af Energy+-abonnement

I de fleste bliver dit abonnement fornyet automatisk. Hvis du har et abonnement på Energy+, der ikke bliver fornyet eller er blevet opsagt, kan du forny det på hjemmesiden under Min konto > Hjem. Du kan også købe et nyt Energy+ til det samme hjem i HomeWizard-butikken.

Opsig et Energy+-abonnement

Du kan opsige Energy+ når som helst. Efter opsigelsen vil du fortsat have adgang til Energy+-funktioner frem til opsigelsesdatoen. Efter dette vil du automatisk blive nedgraderet til den almindelige gratis funktion. Energy+-funktioner vil således forsvinde, og grafdata, der er ældre end 12 måneder, bliver slettet.

Hvis du har købt Energy+ via hjemmesiden, kan du opsige under Konto > Hjem.

Hvis du har købt Energy+ via appen, kan du opsige under Apple-abonnementsindstillinger eller Google-abonnementsindstillinger på din telefon.

Skift fra et månedligt (app) til et årligt (hjemmeside) abonnement

Hvis du vil skifte fra et månedligt abonnement via appen til et årligt abonnement via hjemmesiden, kan du opsige dit aktuelle Energy+ via dine Apple-abonnementsindstillinger eller Google-abonnementsindstillinger på din telefon. Vent indtil abonnementet udløber ved udgangen af faktureringsperioden, hvor du modtager en-mail, når den udløber. Gå til Energy+-siden på hjemmesiden , og abonner igen inden for 14 dage efter dit abonnement udløber for ikke at miste dine tidligere Energy+-data.