App-funktioner
Hvordan kan jeg tilføje flere brugere?

Administrer flere brugere i Energy

Opdateret over en uge siden

Vil du give hele din husstand adgang til Energy? Du kan nemt føje flere brugere til Energy-appen.

Tilføje flere brugere

1. Åbn "HomeWizard Energy"-appen

2. Gå til ⚙ Indstillinger

3. Tryk på '"Mit hjem" for at se en oversigt over brugere, der har adgang til dit hjem.

4. Tryk på + Tilføj brugere for at invitere en ny bruger.

5. Indtast brugerens e-mailadresse for at invitere vedkommende.

• Brugere uden en konto vil nu modtage en e-mail med en adgangskode til at logge på Energy-appen og få adgang til dit hjem.

• Eksisterende brugere kan logge på med deres eksisterende loginoplysninger. Eksisterende brugere har allerede et eksisterende hjem og kan skifte hjem ved at trykke på hjemmets navn i øverste venstre hjørne på startskærmen.

Når en bruger konfigurerer sin første Energy-enhed, bliver der automatisk oprettet et nyt hjem. Hvis du installerer en enhed, der allerede er konfigureret til et eksisterende hjem, bliver enheden automatisk fjernet og flyttet til det nye hjem.

Hvis en bruger tidligere har installeret en enhed, er der allerede oprettet et hus. Denne bruger kan skifte hjem ved at trykke på husets navn på startskærmen i øverste venstre hjørne.