Understøtter Energy flere hjem?

F.eks. et kontor eller et feriehjem.

Opdateret over en uge siden

Det er muligt at oprette flere hjem i Energy-appen, så du hurtigt kan skifte til en anden måler ved en anden placering, f.eks. kontoret eller et feriehjem.

Tilføj et hjem

1. Åbn "HomeWizard Energy"-appen.

2. Tryk på det nuværende hjems navn i øverste venstre hjørne for at åbne den skærm, hvor du skifter hjem.

3. Tryk på tilføj et hjem for at oprette et yderligere hjem.

Du kan nu skifte mellem hjemmene ved at trykke på den aktuelt valgte hjem øverst til venstre på startskærmen.

Tilføj brugere

Når du har oprettet et hjem, vil du være den eneste bruger, der har adgang. Du kan invitere andre brugere til dit hjem for at give dem adgang til måleren i dette hjem.

1. Åbn "HomeWizard Energy"-appen.

2. Sørg for, at du har valgt det ønskede hjem øverst til venstre, hvor du vil tilføje brugere.

3. Gå til Indstillinger > Mine hjem > Brugere for at tilføje en anden bruger.

Du kan når som helst fjerne brugere ved at trykke på papirkurvsikonet bag et brugernavn.

Fjern dine hjem

Et hjem slettes automatisk, når der ikke er flere brugere eller enheder føjet til hjemmet. Brugere kan fjernes under Indstillinger > Mine hjem. Enheder kan fjernes under Indstillinger > Målere > Valgmuligheder (•••) > Fjern enhed.