Ik zie geen gasmetingen, wat kan ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Let op! Gas is niet beschikbaar in het 'Nu' scherm van de app. Als je helemaal geen gasmetingen ziet kunnen dit de oorzaken zijn:

Je gasmeter heeft nog geen data gestuurd naar de slimme meter

Op oudere slimme meters wordt de gasmeterstand rond het hele uur pas verstuurd. Het kan daarom tot 2 uur duren voordat je de eerste grafieken ziet.

Je gasmeter staat niet gekoppeld aan de slimme meter

Je slimme gasmeter hoort gekoppeld te zijn aan de slimme meter, zodat je netbeheerder van beide meters de meterstanden kan uitlezen op afstand. Het kan voorkomen dat de monteur het koppelproces verkeerd of niet heeft uitgevoerd. je kan controleren of je gasmeter aan je slimme meter staat gekoppeld door op de display van je slimme meter de gasstand te zoeken. Kun je deze niet vinden? Dan is de koppeling naar alle waarschijnlijkheid niet correct. Neem contact op met je netbeheerder.