Ik kan Energy+ niet aanzetten, wat kan ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kan Energy+ aanzetten in de app bij Instellingen > Energy+

Volg deze stappen om Energy+ aan te zetten als je problemen hebt.

Betaalmethodes

Energy+ kan betaald worden via de door jouw met Google of Apple account gekoppelde betaalmethode. Houd er rekening mee dat de betaalmethode automatische incasso moet ondersteunen. Sommige betaalmethoden zoals iDeal ondersteunen dit niet. Als je geen geschikte betaalmethode voor Energy+ hebt, bieden we ook een jaar abonnement energy+ aan via de website. Deze kan je bijvoorbeeld met iDeal betalen.

Conflicterende abonnement fout

Als je hebt geprobeerd Energy+ te activeren maar de registratie niet hebt voltooid, zie je deze foutmelding als je Energy+ opnieuw wilt activeren. Het vorig opgestarte abonnement moet worden afgebroken door Google of Apple. Het kan tot 24 uur duren voordat u zich opnieuw kunt abonneren.

Energy+ niet beschikbaar in App/Playstore Fout

Als je foutmelding vermeldt dat Energy+ niet beschikbaar is in je app store, betekent dit dat je een ongeldige of geen betalingsmethode hebt gekoppeld aan je account die automatische incasso ondersteunt.

Ik kan geen tweede Energy+ activeren

Apple en Google staan ​​slechts één abonnement per app toe voor elk Apple- of Google-account. Je kunt een ander account gebruiken om een ​​tweede Energy+ te activeren, bijvoorbeeld van een ander gezinslid. Als je Energy+ voor meerdere huizen moet activeren kan je energy+ afsluiten via de website.