Hvordan endrer eller sletter jeg kontoen min?
Oppdatert over en uke siden

Endre kontoen din

Det er dessverre ikke mulig å endre e-postadressen din. Hvis du vil bruke en annen e-post for å logge på Energy-appen, følger du trinnene nedenfor:

I appen, mens du er logget på med den forrige kontoen din, går du til Innstillinger > mitt hjem > brukere > legg til ny bruker. Skriv inn den nye e-postadressen for å invitere, og trykk Neste

Gå til innstillinger Konto > Logg av

Alternativ: Hvis du vil slette den forrige kontoen din, kan du gjøre dette her også.

Logg på med den nye e-postadressen som nettopp ble invitert. Hvis kontoen din er tom (ingen enheter), sørg for å bytte til riktig hjem ved å trykke på hjemmenavnet øverst til venstre på startskjermen.

Sletting av kontoen din

Du kan slette gamle eller ubrukte kontoer via nettstedet eller Energy-appen.

homewizard.com > logg på med din forrige konto og gå til > min konto > kontodetaljer > slett konto

Energy-app > logg på med forrige konto > innstillinger > konto > slett konto