Bruke HomeWizard Energy
App-funksjonalitet
Hvordan kan jeg legge til flere brukere?

Administrere tilleggsbrukere i Energy

Oppdatert over en uke siden

Vil du gi hele husstanden din tilgang til Energy? Du kan ganske enkelt legge til flere brukere i Energy-appen.

Legg til flere brukere

1. Åpne 'HomeWizard Energy'-appen

2. Gå til ⚙ Innstillinger

3. Trykk på 'Mitt hjem' for å se en oversikt over brukerne som har tilgang til hjemmet ditt.

4. Trykk på + legg til brukere for å invitere en ekstra bruker.

5. Skriv inn brukernes e-postadresse for å invitere dem.

• Brukere uten konto: vil nå motta en e-post med et passord for å logge på Energy-appen for å få tilgang til hjemmet ditt.

• Eksisterende brukere: kan logge på med eksisterende påloggingsinformasjon, eksisterende brukere vil allerede ha et eksisterende hjem og kan bytte hjem ved å trykke på hjemnavn øverst til venstre på startskjermen.

Når en bruker konfigurerer sin første Energy-enhet, oppretter den automatisk et nytt hjem. Hvis du installerer en enhet som allerede var konfigurert til et eksisterende hjem, vil enheten automatisk bli fjernet og flyttes inn i det nye hjemmet.

Hvis en bruker har tidligere installert en enhet, er et hjem allerede opprettet. Denne brukeren kan bytte hjem ved å trykke på navnet på startskjermen øverst til venstre.