Støtter Energy flere hjem?

For eksempel kontoret eller et fritidshus.

Oppdatert over en uke siden

Det er mulig å opprette flere hjem i Energy-appen, slik at du raskt kan bytte til en annen måler på et annet sted. For eksempel på kontoret eller et fritidshjem.

Legg til et hjem

1. Åpne 'HomeWizard Energy'-appen.

2. Trykk på det nåværende hjem-navnet ditt øverst til venstre for å åpne bytteskjermen for hjem.

3. Trykk legg til et hjem for å opprette et ekstra hjem.

Du kan nå bytte mellom hjemmene dine ved å trykke på det gjeldende valgte hjemmet øverst til venstre på startskjermen.

Legge til brukere

Etter å ha opprettet et hjem, er du den eneste brukeren med tilgang. Du kan invitere andre brukere til hjemmet ditt for å gi dem tilgang til målerne i det hjemmet.

1. Åpne 'HomeWizard Energy'-appen.

2. Sørg for at du har valgt hjemmet du vil legge til brukere i øverst til venstre.

3. Gå til innstillinger > hjemmene mine > brukere for å legge til en annen bruker.

Du kan når som helst fjerne brukere ved å trykke på papirkurv-ikonet bak brukernavnet.

Fjern hjem

Et hjem slettes automatisk når det ikke er flere brukere eller enheter lagt til hjemmet. Brukere kan fjernes under Innstillinger > Mitt hjem. Enheter kan fjernes under Innstillinger > Målere > Alternativer (•••) > Fjern enhet.