Hva er Energy+?

Administrering av Energy+

Oppdatert over en uke siden

Energy+ gir deg eksklusive funksjoner i tillegg til gratis Energy-app-funksjonalitet, og hjelper deg med å få enda mer innsikt og oppdage uvanlige situasjoner.

Aktivering av Energy+

Du kan aktivere Energy+ på nettstedet eller i appen på Innstillinger > Energi+

Hva koster Energy+?

Du kan få Energy+ via HomeWizard Energy-appen eller via HomeWizard-nettstedet.

App: Energy+ månedlig abonnement

Via Energy+-appen koster det kun €0,99 per måned og kan kanselleres når som helst (faktureres automatisk månedlig). Betalinger håndteres enten med kredittkort, paypal eller lignende betalingsmåte med automatisk fakturering koblet til Google- eller Apple-kontoen din (iDeal eller Bancontact støttes ikke av Apple eller Google).

Nettsted: Energy+ årlig abonnement

Via Energy+-nettstedet koster det kun €11,95 per år og kan kanselleres når som helst (faktureres automatisk årlig). Betalinger kan håndteres med flere forskjellige betalingsalternativer som iDeal, Bancontact, PayPal, kredittkort osv.

Hvorfor er Energy+ et abonnement?

Å aktivere smartfunksjonene i Energy+ krever ekstern beregningskraft, lagring og vedlikehold døgnet rundt. Vi ønsker å gi innsikt i energiproduksjon for alle, med rimelige produkter, og Energy+ sine mer avanserte funksjoner bygges for brukere som er like begeistret for energi som oss.

Energy+ med flere enheter og brukere

Kun ett Energy+-abonnement kreves per hjem for å gi alle brukere og enheter tilgang til Energy+-funksjonene.

Fornye et Energy+-abonnement

I de fleste tilfeller fornyes abonnementet ditt automatisk. Hvis du har et ikke-fornyende eller kansellert abonnement på Energy+, kan du fornye på nettstedet via Min konto > Hjem. Eller kjøp en ny Energy+ for samme hjem i HomeWizard-butikken.

Avbryte et Energy+-abonnement

Du kan kansellere Energy+ når som helst. Etter kansellering beholder du tilgangen til Energy+-funksjonene frem til kanselleringsdatoen. Etter dette vil du automatisk nedgraderes til den grunnleggende gratis-funksjonaliteten, Energy+-funksjonene forsvinner og grafdata som er eldre enn 12 måneder, slettes.

Hvis du kjøpte Energy+ via nettstedet kan du kansellere på Konto > Hjem.

Hvis du kjøpte Energy+ via appen kan du kansellere i Apple-abonnementsinnstillinger eller Google-abonnementsinnstillinger på telefonen din.

Bytte fra et månedlig (app) til et årlig (nettsteds-) abonnement

Hvis du ønsker å gå fra et månedlig app-abonnement til et årlig abonnement via nettstedet, kansellerer du det nåværende Energy+ via Apples abonnementsinnstillinger eller Googles abonnementsinnstillinger på telefonen. Vent til abonnementet ditt utløper ved slutten av faktureringsperioden, så mottar du en e-post når det utløper. Gå til Energy+-siden på nettstedet og abonner på nytt innen 14 dager fra abonnementets utløp, for ikke å miste tidligere Energy+-data.