Grafen min viser "Ingen data". Hva betyr det?

En enhet var nylig, eller er fortsatt, frakoblet.

Oppdatert over en uke siden

En eller flere målere som samler inn data for denne grafen er frakoblet. Du kan sjekke appen for siste kjente Wi-Fi-signalstyrkeprosent i Innstillinger > Målere > 'Din frakoblede måler' > Wi-Fi > ''navn'' %. Hvis signalstyrken er under 50 %, kan du midlertidig oppleve frakoblet status. Hvis signalstyrken er under 20 %, vil enheten din være offline oftere.

Hvis du har signalproblemer, kan det være lurt å prøve å flytte Wi-Fi-ruteren for bedre dekning. Dette kan gjøres ved å rotere Wi-Fi-ruteren eller flytte den.