Hvordan installere og konfigurere Energy Display

Sett opp og tilpass Energy Display

Oppdatert over en uke siden

Konfigurer displayet på ved å følge trinnene nedenfor.

Koble displayet til Wi-Fi

1. Plasser displayet på ønsket sted og koble det til strøm med den medfølgende USB-adapteren og USB-C-kabelen.

2. Displayet starter og viser et Wi-Fi-ikon som indikerer at det er klar til å pares.

3. Åpne HomeWizard Energy-app og gå til innstillinger > målere > + legg til ny enhet og velg Vis.

4. Følg instruksjonene i appen for å koble displayet til appen.

Displayet er nå installert og vil vise et standard grensesnitt.

Wi-Fi-tilkobling og oppdateringsproblemer

Nyeste programvareversjon bør være 1.15 eller høyere. Hvis ikke kan displayet ha problemer med å koble til og holde kontakten med WPA3-sikrede nettverk. For å fikse dette problemet.

1. Deaktiver WPA3 midlertidig på ruterinnstillingene dine

2. Koble sammen displayet ved innstillinger > målere > Display > °°° (alternativer) > Konfigurer Wifi på nytt, den skal nå oppdateres til programvareversjon 1.15 eller høyere ved hjelp av en WPA2-tilkobling.

3. Aktiver WPA3 på nytt på ruterinnstillingene dine

4. Gå til innstillinger > målere > Display > °°° (alternativer) > Konfigurer Wifi på nytt, den vil nå bruke en sikker WPA3-tilkobling.

Forklaring av grensesnittet

Det er totalt 6 widgets. Tre sirkel-widgets og tre linje-widgets, med tilsvarende informasjon og farger. Alle disse widgetene kan tilpasses etter eget ønske, men først vil vi forklare standardgrensesnittet, referert til med tall i bildet nedenfor.

1. Sirkel-widget

Sirkel-widgeten viser en verdi og en tilsvarende farget sirkel. Sirkler vil fylles med klokken til de når terskelverdien som kan angis per widget. Sirklene kan vise enten en dagstotal, aktiv verdi eller kostnad.

Avhengig av den tilsvarende grafen, kan sirkler ha unike egenskaper.

• Total effekt: Hvis den er konfigurert i den største sirkelen til venstre, deles import og eksport i 2 verdier under den sirkelen. Denne sirkelen kan veksle mellom lilla og grønn, tilsvarende nettforbruk og solenergioverskudd.

• Vann: Vannsirkelen kan stilles inn til automatisk å bytte fra total til sanntid når vannforbruk oppdages.

• Solenergiproduksjon og solenergioverskudd: Solenergiproduksjon og -overskudd vises alltid i grønt og fylles ut mot klokken i stedet for med klokken .

2. Linje-widget

Linje-widgeten viser en verdi, et ikon og en tilsvarende farget linje. Linjer vil fylles fra venstre til høyre, med solproduksjon og innmatingsfylling fra høyre til venstre. Linjer kan også vise en dag totalt, aktiv verdi eller kostnad.

Tilpass Energy Display

Alle widgetene kan tilpasses for å vise en graf eller verdi etter eget valg. I Energy-appen går du til innstillinger > display > displayet ditt for å gå inn på konfigurasjonsskjermen til skjermen. Her finner du forskjellige alternativer for å tilpasse displayet ditt, som vi forklarer nedenfor.

Navn

Klikk på blyantikonet for å endre navnet på displayet.

Kontrollpaneler

Klikk bruksoversikt-kontrollpanelet for å konfigurere de tre sirklene på Energy Display. For hver sirkel kan du velge en graf og velge mellom , i dag eller kostnader. Et målmaksimum kan konfigureres som definerer størrelsen på sirkelen. Sirkelen fylles opp til målverdien.

Linje-widgets

Her kan du konfigurere hvilke grafer og data du ønsker å se i de 3 linje-widgetene på høyre side av displayet. Innstillingene er identiske med sirkel-widgetene.

Wi-Fi

Viser gjeldende Wi-Fi-styrke og tilkoblet nettverk.

Lysstyrke

Du kan stille inn lysstyrken på displayet til Lav, Middels eller Høy. Dette vil konfigurere den generelle lysstyrken til displayet. Displayet vil også justere lysstyrken automatisk basert på omgivelsene for optimal synlighet samtidig som innstillingen for den generelle lysstyrken holdes intakt.

Bevegelsesdeteksjon

Displayet har en innebygget bevegelsessensor som automatisk slår på enhetens skjerm når bevegelse oppdages. Displayet slås av når ingen bevegelse oppdages, for å spare strøm. Følsomheten til bevegelsessensoren kan settes til 1 meter, 3 meter eller 6 meter.

Du kan også konfigurere minimumstiden displayet er på etter å ha registrert bevegelse fra 2 til 15 minutter.

For optimal bevegelsesdeteksjon, sørg for at displayet er plassert i et åpent miljø uten metallhindringer i nærheten.

Feilkoder

E1 – Kunne ikke koble til Wi-Fi, prøv igjen.

• Sjekk Wi-Fi-akkreditivene dine og prøv igjen.

E2 – Kunne ikke fullføre oppsettet, prøv igjen.

• Konfigurasjonstidsavbrudd, prøv igjen

E3 – Oppsettet kansellert, prøv igjen.

• Knappen ble trykket under oppsett, prøv igjen uten å trykke på knappen.

E4 – Konfigurasjonen avbrutt, prøv igjen.

• Knappen ble trykket for lenge og displayet ble tilbakestilt til fabrikkstandard.

E5 - Ikke koblet til et hjem.

• Display er fjernet fra appen. Hold knappen inne for å rekonfigurere display.

E98 – Kunne ikke fullføre oppsettet, prøv igjen.

• Konfigurasjonen mislyktes, prøv igjen.

E99 - Ukjent feil under oppsettet, prøv igjen.

• Konfigurasjonen mislyktes, prøv igjen.

Displayet vil nullstille dagtotalene klokken 02:00, hvoretter sirklene går tilbake til 0.