Miten voin muuttaa tiliäni tai poistaa sen?
Päivitetty yli viikko sitten

Tilin muuttaminen

Et valitettavasti voi muuttaa sähköpostiosoitettasi. Jos haluat käyttää Energy-sovellukseen kirjautumiseen jotakin toista sähköpostia, noudata alla olevia ohjeita:

Kirjaudu sisään sovellukseen olemassa olevilla tiedoillasi ja siirry kohtaan Settings (Asetukset) > My home (Huoneistoni) > Users (Käyttäjät) > Add new user (Lisää uusi käyttäjä). Syötä uusi sähköpostiosoite, jonka haluat kutsua, ja paina Next (Seuraava)

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Account (Tili) > Log out (Kirjaudu ulos)

Vaihtoehtoisesti: jos haluat poistaa olemassa olevan tilisi, voit tehdä niin saman kohdan kautta.

Kirjaudu nyt sisään uudella sähköpostiosoitteella, jonka kutsuit juuri. Jos tilisi on tyhjä (näkyvissä ei ole mitään laitteita), vaihda oikeaan huoneistoon painamalla aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa näkyvää huoneiston nimeä.

Tilin poistaminen

Voit poistaa vanhat tai käyttämättömät tilit verkkosivuston tai Energy-sovelluksen kautta.

homewizard.com > kirjaudu sisään poistettavan tilin tiedoilla ja siirry kohtaan > My account (Tilini) > Account details (Tilin tiedot) > Deleted account (Poista tili)

Energy-sovellus > kirjaudu sisään poistettavan tilin tiedoilla > Settings (Asetukset) > Account (Tili) > Delete account (Poista tili)