Mikä Energy+ on?

Energy+-tilauksen hallinta

Päivitetty yli viikko sitten

Energy+ tarjoaa maksuttoman Energy-sovelluksen toiminnallisuutta täydentäviä lisäominaisuuksia, ja se auttaa sinua ymmärtämään paremmin kulutustasi ja tunnistamaan tavallisuudesta poikkeavat tilanteet.

Energy+-tilauksen aktivoiminen

Voit aktivoida Energy+-tilauksen verkkosivuston kautta tai sovelluksen kohdasta Settings (Asetukset) > Energy+

Mitä Energy+ maksaa?

Voit hankkia Energy+-tilauksen HomeWizard Energy -sovelluksen tai HomeWizard-verkkosivuston kautta.

Sovellus: kuukausittainen Energy+-tilaus

Energy+ maksaa sovelluksen kautta tilattuna vain 0,99 €/kuukausi, ja voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa (se laskutetaan automaattisesti kuukausittain). Maksut käsitellään automaattisena laskutuksena Google- tai Apple-tiliisi liitettyä maksutapaa (luottokortti, PayPal tai muu vastaava maksutapa) käyttäen (Apple ja Google eivät tue iDealia tai Bancontactia).

Verkkosivusto: vuosittainen Energy+-tilaus

Energy+ maksaa verkkosivuston kautta tilattuna vain 11,95 €/vuosi, ja voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa (se laskutetaan automaattisesti vuosittain). Maksut voidaan käsitellä useita eri maksutapoja käyttäen, mukaan lukien iDeal, Bancontact, PayPal tai luottokortti.

Miksi Energy+ on tilaus?

Energy+-tilaukseen sisältyvien älykkäiden ominaisuuksien tarjoaminen edellyttää ympäri vuorokauden saatavilla olevaa laskentatehoa, tallennustilaa ja ylläpitoa. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden seurata sähkönkulutusta ja -tuotantoa edullisten tuotteiden avulla, ja maksullisen Energy+-ominaisuuden edistyneemmät toiminnot on suunniteltu käyttäjille, jotka ovat yhtä innostuneita energiasta kuin mekin.

Energy+ useille laitteille ja käyttäjille

Yhtä huoneistoa kohti tarvitaan vain yksi Energy+-tilaus. Se tarjoaa Energy+-ominaisuudet kaikille käyttäjille ja laitteille.

Energy+-tilauksen uusiminen

Tilauksesi uusiutuu useimmissa tapauksissa automaattisesti. Jos Energy+-tilauksesi ei ole uusiutuva tai olet peruuttanut sen, voit uusia tilauksesi verkkosivuston kohdan My Account (Oma tili) > Homes (Huoneistot) kautta. Voit vaihtoehtoisesti ostaa uuden Energy+-tilauksen samalle huoneistolle HomeWizard-kaupasta.

Energy+-tilauksen peruuttaminen

Voit peruuttaa Energy+-tilauksesi milloin tahansa. Kun olet peruuttanut tilauksesi, voit jatkaa Energy+-ominaisuuksien käyttöä tilauksen päättymispäivään saakka. Sinut siirretään tämän jälkeen automaattisesti maksuttoman perustoiminnallisuuden käyttäjäksi, Energy+-ominaisuudet poistuvat näkyvistä, ja 12 kuukautta vanhemmat kaaviot poistetaan.

Jos ostit Energy+-tilauksen verkkosivuston kautta, voit peruuttaa sen kohdan Account (Tili) > Homes (Huoneistot) kautta.

Jos ostit Energy+-tilauksen sovelluksen kautta, voit peruuttaa sen puhelimesi Applen tilausasetusten tai Googlen tilausasetusten kautta.

Vaihtaminen kuukausittaisesta (sovellus) vuosittaiseen (verkkosivusto) tilaukseen

Jos haluat vaihtaa kuukausittaisesta sovellustilauksesta verkkosivuston kautta tehtyyn vuosittaiseen tilaukseen, peruuta nykyinen Energy+-tilauksesi puhelimesi Applen tilausasetusten tai Googlen tilausasetusten kautta. Odota, kunnes tilauksesi päättyy nykyisen laskutuskauden päättyessä; saat sähköpostin tilauksen päättyessä. Siirry verkkosivuston Energy+-sivulle ja tee uusi tilaus 14 päivän kuluessa tilauksen päättymisestä, jotta et menetä aiempia Energy+-tietojasi.