Tukeeko Energy useita huoneistoja?

Esimerkiksi toimistoa tai vapaa-ajan asuntoa.

Päivitetty yli viikko sitten

Energy-sovellukseen on mahdollista lisätä useita huoneistoja, joten voit vaihtaa nopeasti toisessa kohteessa sijaitsevaan mittariin. Tällainen kohde voi olla esimerkiksi toimisto tai vapaa-ajan asunto.

Huoneiston lisääminen

1. Avaa HomeWizard Energy -sovellus.

2. Avaa huoneiston vaihtonäyttö napauttamalla vasemmassa yläkulmassa näkyvää nykyisen huoneiston nimeä.

3. Luo lisähuoneisto painamalla Add a home (Lisää huoneisto).

Voit nyt vaihtaa huoneistojesi välillä painamalla aloitusnäytön vasemmassa yläkulmassa näkyvää valittuna olevan huoneiston nimeä.

Käyttäjien lisääminen

Kun olet luonut huoneiston, olet ainoa käyttäjä, jolla on pääsy siihen. Voit antaa muille käyttäjille pääsyn huoneiston mittareihin kutsumalla heidät kyseiseen huoneistoon.

1. Avaa HomeWizard Energy -sovellus.

2. Varmista näytön vasemmasta yläkulmasta, että olet valinnut huoneiston, johon haluat lisätä käyttäjiä.

3. Lisää toinen käyttäjä siirtymällä kohtaan Settings (Asetukset) > My homes (Omat huoneistot) > Users (Käyttäjät).

Voit poistaa käyttäjiä milloin tahansa napauttamalla käyttäjänimen vieressä näkyvää roskakorikuvaketta.

Huoneistojen poistaminen

Huoneisto poistetaan automaattisesti, kun siihen ei ole lisättynä enää yhtään käyttäjää tai laitetta. Käyttäjät voidaan poistaa kohdan Settings (Asetukset) > My home (Oma huoneisto) kautta. Laitteet voidaan poistaa kohdan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > Options (Valinnat) (•••) > Remove device (Poista laite) kautta.