Tukeeko Energy 3-vaihemittareita?

Energy tukee 3-vaihemittareita ja -mittausarvoja

Päivitetty yli viikko sitten

Sovelluksen perustoiminnallisuudet tukevat 3-vaihejärjestelmiä, ja niiden lukemat näytetään yhteenlaskettuina arvoina.

Jos päivität sovelluksesi aktivoimalla Energy+-tilauksen, voit ottaa käyttöön kaikkien 3 vaiheen lukemien kirjaamisen erikseen mittareille, jotka tukevat tätä ominaisuutta. Voit aktivoida Energy+-tilauksen kohdassa Settings (Asetukset) > Energy+

3-vaihemittauksia tukevat laitteet

• Wi-Fi-P1-mittari, joka on yhdistetty älymittariin, jonka SMR-versio on 4 tai korkeampi

• 3-vaiheinen Wi-Fi-kWh-mittari

3-vaihekaavioiden ottaminen käyttöön:

Settings (Asetukset) > Graphs (Kaaviot) > "Kaaviosi" > Show phases in line graphs (Näytä vaiheet viivakaavioissa) (jos tämä vaihtoehto ei ole valittavissa, älymittarisi ei tue sitä)