Laitteeni on offline-tilassa, mitä voin tehdä?
Päivitetty yli viikko sitten

Offline-tilassa olevan laitteen yhteyden muodostaminen uudelleen

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > "Mittarisi" > Options (Valinnat) ••• > Reconfigure Wi-Fi (Määritä Wi-Fi uudelleen)

Laitteen tilan tarkistaminen

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) ja tarkista kunkin mittarin tila

Jos "Now (Nyt)" -näkymässä ei näy tietoja, tämä tarkoittaa, että yhdellä tai useammalla laitteella ei ole tällä hetkellä yhteyttä Wi-Fi-verkkoosi.

Laitteen tilan tarkistaminen itse laitteesta

Wi-Fi-P1-mittari: vihreä = OK, vilkkuva punainen = offline-tilassa

Wi-Fi-älypistorasia: vihreä = OK, vilkkuva punainen = offline-tilassa

Wi-Fi-kWh-mittari: jos näytössä näkyy signaalipalkkeja = OK, jos näytössä ei näy signaalipalkkeja = offline-tilassa

Voit tarkistaa Wi-Fi-signaalin viimeisen tiedossa olevan voimakkuuden prosentteina sovelluksen kohdasta Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > "Mittarisi" > Wi-Fi > "nimi" %. Jos signaalinvoimakkuus on alle 50 %, laite saattaa siirtyä ajoittain tilapäisesti offline-tilaan. Jos signaalinvoimakkuus on alle 20 %, laite on usein offline-tilassa.

Laitteen offline-tilan syitä ja ratkaisuja

Alhainen signaalinvoimakkuus: jos signaalinvoimakkuus on alhainen, voit yrittää parantaa sitä kääntämällä Wi-Fi-reititintäsi tai siirtämällä sen toiseen paikkaan.

100 %:n signaalinvoimakkuus: jos Wi-Fi-laitteesi etäisyys Wi-Fi-reitittimestäsi tai -tukiasemastasi on alle 0,5 m, signaalissa saattaa olla liikaa kohinaa eikä Wi-Fi-laite kykene siksi vastaanottamaan/lähettämään dataa oikein. Yritä siirtää Wi-Fi-reititin tai -tukiasema vähintään 0,5 metrin etäisyydelle laitteesta.

Genexis Platinum -reititin: Energy-laitteiden internet-yhteys katkeaa valitettavasti usein näitä reitittimiä käytettäessä. Genexis-yhtiöllä ei ole tällä hetkellä ratkaisua tähän ongelmaan. Se voidaan ratkaista lisäämällä ylimääräinen Wi-Fi-tukiasema, jonka merkki on jokin muu kuin Genexis.