Sovellukseni ilmoittaa "Not Available in the Now View (Ei käytettävissä Nyt-näkymässä)", mitä tämä tarkoittaa?
Sovellukseni ilmoittaa "Not Available in the Now View (Ei käytettävissä Nyt-näkymässä)", mitä tämä tarkoittaa?

Kaikki kaaviot eivät ole käytettävissä kaikissa näkymissä; lue lisää tästä artikkelista.

Päivitetty yli viikko sitten

Kaikki kaaviot eivät ole käytettävissä kaikissa näkymissä. Seuraavat kaaviot eivät ole käytettävissä "Now (Nyt)" -näkymässä:

Gas (Kaasu)

Gas (Kaasu) -kaavio ei ole käytettävissä Now (Nyt) -näkymässä, koska kaasumittarilla ei ole reaaliaikaista yhteyttä älymittariin. Sen lukemat päivittyvät tietyn ajan välein. Kaasunkulutusta ei ole tästä syystä mahdollista näyttää Now (Nyt) -näkymässä. Kaikki kodit eivät käytä kaasua lämmitykseen, joten jos kuvaajaa ei näy lainkaan, asut todennäköisesti maassa (tai energiantoimittajan luona), joka ei lämmitä asuntoja kaasulla.

Standby consumption (Valmiustilakulutus)

Valmiustilakulutusta ei ole mahdollista näyttää Now (Nyt) -näkymässä, koska se lasketaan pidemmältä ajalta.

Solar inverter connection (Yhdistetty aurinkoinvertteri)

Yhdistetyn aurinkoinvertterin tiedot päivittyvät 15 minuutin välein. Niitä ei ole tästä syystä mahdollista näyttää Now (Nyt) -näkymässä. Aurinkosähköjärjestelmän tiedot on kuitenkin mahdollista näyttää Now (Nyt) -näkymässä HomeWizard-kWh-mittaria käyttämällä.

Miksi kaavio näkyy valikossa, jos se ei ole käytettävissä?

Tämän tarkoituksena on varmistaa, että kaavioiden järjestys ja paikat eivät muutu eri ajanjaksoja navigoitaessa, kun käytettävissä on useita kaavioita.