Kaaviossani näkyy teksti "No Data (Ei tietoja)", mitä tämä tarkoittaa?
Kaaviossani näkyy teksti "No Data (Ei tietoja)", mitä tämä tarkoittaa?

Laite on ollut hiljattain offline-tilassa, tai se on edelleen offline-tilassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Yksi tai useampi tässä kaaviossa näytettäviä tietoja keräävä mittari on offline-tilassa. Voit tarkistaa Wi-Fi-signaalin viimeisen tiedossa olevan voimakkuuden prosentteina sovelluksen kohdasta Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) > "Offline-tilassa oleva mittarisi" > Wi-Fi > "nimi" %. Jos signaalinvoimakkuus on alle 50 %, laite saattaa siirtyä ajoittain tilapäisesti offline-tilaan. Jos signaalinvoimakkuus on alle 20 %, laite on useammin offline-tilassa.

Jos sinulla on signaaliin liittyviä ongelmia, voit yrittää parantaa signaalin kantamaa kääntämällä Wi-Fi-reititintä tai siirtämällä sen toiseen paikkaan.