Miten yhdistän GoodWe-invertterini?
Päivitetty yli viikko sitten

GoodWe-aurinkoinvertterin lisäämiseksi Energy-sovellukseen tarvitaan GoodWe-käyttäjänimi ja -salasana. Nämä ovat samat kirjautumistiedot, joita käytät aurinkopaneelien seurantaan käytettävään GoodWe SEMS Portal -sovellukseen kirjautumiseen.

Vaatimukset ja toiminnallisuus

• Tähän toiminnallisuuteen vaaditaan Energy+ ja GoodWe-invertteri, jossa on internet-yhteys.

• Energy-sovelluksessa saatavilla olevat API-tiedot päivittyvät 15 minuutin välein. HomeWizardin kWh- tai P1-mittareista poiketen tietoja ei ole mahdollista näyttää reaaliajassa.

• Tiedot luetaan ainoastaan yhdistämishetkestä alkaen; historiallisia tietoja ei tueta.

• HomeWizard suosittelee vahvasti ainutkertaisen salasanan luomista ennen sisäänkirjautumis- tai valtuutustietojen luovuttamista Energy-sovelluksen kautta. Käyttäjä hyväksyy, että HomeWizard tallentaa hänen käyttäjätietonsa ja käyttää niitä tietojen keräämiseen invertteristä.

• API-yhteydet ovat riippuvaisia ulkoisista tekijöistä, kuten kolmansien osapuolten laitteiden ja palvelujen muutoksista, vakaudesta, nopeudesta ja tarkkuudesta. Käyttäjä ymmärtää ja hyväksyy, että HomeWizard ei ole missään olosuhteissa vastuussa kolmansien osapuolten API-yhteyksien saatavuudesta ja oikeasta toiminnasta.

Invertterin yhdistäminen

Siirry kohtaan Settings (Asetukset) > Meters (Mittarit) >Add device (Lisää laite) > GoodWe ja syötä sisäänkirjautumistietosi. Sovellus muodostaa nyt yhteyden invertteriin.

Päivitys 11.4.2023: tarkista, että invertterisi aikavyöhyke ja kesäaika on asetettu oikein, jotta HomeWizard Energy -sovelluksen kaaviot näkyvät oikein. Voit tarkistaa nämä tiedot puhelimesi SEMS Portal -sovelluksesta. Jos tiedot eivät ole oikein, ota yhteyttä GoodWe-yhtiöön ja pyydä, että aikavyöhykkeesi ja kesäaikasi asetetaan oikein. Ilmoita yhteyttä ottaessasi invertterisi oikealle puolelle merkitty sarjanumero.

Vianmääritys

Jos kaavion tiedot ovat epätäydellisiä tai puuttuvat kokonaan, varmista, että invertterisi ovat samassa järjestelmässä. Voit tarkistaa tämän GoodWe-sovelluksen kautta.