Minulla on ongelmia laitteeni yhdistämisessä sovellukseen, mitä voin tehdä?
Minulla on ongelmia laitteeni yhdistämisessä sovellukseen, mitä voin tehdä?

Vinkkejä laitteiden Wi-Fi-yhteyden muodostamiseen liittyvien ongelmien ratkaisemiseen

Päivitetty yli viikko sitten

On mahdollista, että yhteyden muodostaminen Wi-Fi-verkkoon ei onnistu. Lue alta vinkkejä, joiden avulla voit yrittää ratkaista tämän ongelman.

Käytä oikeita salasanoja

Sinua saatetaan pyytää syöttämään salasana, kun muodostat pariliitoksen laitteen kanssa; tämä salasana on "SetupPass". Kun olet valinnut oman Wi-Fi-verkkosi saatavilla olevien Wi-Fi-verkkojen luettelosta, sinua pyydetään syöttämään oma Wi-Fi-salasanasi.

Käynnistä laitteesi uudelleen

Varmista, että käytössäsi on Energy-sovelluksen viimeisin versio. Käynnistä puhelimesi tai tablettisi uudelleen ja yritä sitten uudelleen.

Asenna sovellus uudelleen

Energy-sovelluksen asentaminen uudelleen voi auttaa joissakin tapauksissa korjaamaan laitteiden yhdistämiseen liittyvät ongelmat. Varmista, että hyväksyt kaikki sovelluksen käyttöoikeuspyynnöt, jotta sovellus kykenee muodostamaan yhteyden haluamiisi Energy-laitteisiin.

Laitteen asetuksia määritettäessä tulee näkyviin ilmoitus "No internet connection available'' (Internet-yhteyttä ei ole saatavilla)

Näkyviin saattaa tulla ilmoitus "Internet-yhteyttä ei ole saatavilla". Voit jättää tämän ilmoituksen huomiotta, sillä olet yhdistänyt puhelimesi laitteen Wi-Fi-verkkoon, jota ei ole yhdistetty vielä internetiin, koska asetusten määrittäminen on kesken.

Poista mobiilidatayhteytesi (4G/5G) käytöstä

Jotkin puhelimet käyttävät oletuksena mobiilidataa kaikkiin pyyntöihin, kun olet yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon, mutta sinulla ei ole yhteyttä internetiin. Energiamittarit eivät saa silloin Wi-Fi-kirjautumistietojasi.

• iOS: Asetukset > Mobiilidata (tai Mobiiliverkko) > kytke pois päältä

• Android: Asetukset > Yhteydet > Datan käyttö > poista Mobiilidata käytöstä

Ota sijaintipalvelut käyttöön

Sijaintipalveluja tarvitaan laitteen yhteyden oikean toiminnan vahvistamiseen, kuten Wi-Fi-nimen lukemiseen ja Wi-Fi-signaalin voimakkuuden tarkistamiseen.

• iOS: Asetukset >Tietosuoja ja suojaus > Sijaintipalvelut > Energy > Käytettäessä appia

• Android: Napauta Energy-sovelluksen kuvaketta ja pidä se painettuna > Käyttöoikeudet > ••• > Kaikki käyttöoikeudet > ota Sijainti käyttöön

Eikö näistä vinkeistä ollut apua? Kokeile seuraavia vaihtoehtoja:

Poista reitittimesi 5 GHz:n yhteys käytöstä

Energy-laitteet toimivat 2,4 GHz:n Wi-Fi-taajuusalueella. Joissakin reitittimissä on myös 5 GHz:n Wi-Fi-yhteys, ja se voi aiheuttaa häiriöitä asetuksia määritettäessä. Kirjaudu sisään reitittimesi asetuksiin ja poista 5 GHz:n Wi-Fi tilapäisesti käytöstä.

Poista VPN käytöstä

Jos käytät internet-yhteyden muodostamiseen VPN-verkkoa, poista se tilapäisesti käytöstä.

Poista mesh-pohjaisen Wi-Fi-järjestelmän muut tukiasemat käytöstä

Joissakin mesh-pohjaisissa Wi-Fi-järjestelmissä reitittimellä saattaa olla vaikeuksia suojattujen asetusten reitittämisessä oikeiden Wi-Fi-tukiasemien kautta. Poista muut tukiasemat tilapäisesti käytöstä asennuksen ajaksi.

Onko sinulla edelleen ongelmia?

Aloita chattaaminen kanssamme käyttämällä verkkosivustomme oikeassa alakulmassa näkyvää kuvaketta.