Installation
Jeg har problemer med at slutte min enhed til appen. Hvad kan jeg gøre?
Jeg har problemer med at slutte min enhed til appen. Hvad kan jeg gøre?

Tips til at løse problemer med at forbinde dine enheder til wi-fi

Opdateret over en uge siden

Nogle gange kan forbindelsen til wi-fi blive forstyrret. Læs vores tips nedenfor om, hvordan du løser dette problem.

Brug de korrekte adgangskoder

Når der parres med en enhed, kan du blive bedt om at indtaste en adgangskode. Denne adgangskode er "SetupPass". Når du har valgt dit eget wi-fi-netværk fra wi-fi-listen, bliver du bedt om at indtaste din egen wi-fi-adgangskode.

Genstart din enhed

Sørg for, at du bruger den nyeste version af Energy-appen. Genstart din telefon eller tablet, og prøv igen.

Geninstaller appen

Nogle gange kan det hjælpe på problemet at geninstallere vores Energy-app, når der skal tilsluttes en enhed. Sørg for at acceptere alle tilladelsesanmodninger i appen, så appen kan forbinde til de Energy-enheder, du prøver at tilslutte.

Fejlbeskeden "Der er ingen tilgængelig internetforbindelse" under opsætning af enheden

Du får måske fejlbeskeden "Der er ingen tilgængelig internetforbindelse". Denne besked kan du ignorere, da du lige har sluttet din telefon til din enheds wi-fi-netværk, som i øjeblikket ikke har en internetforbindelse under konfiguration.

Deaktiver dit mobildatanetværk (4G/5G)

På nogle telefoner bliver alle anmodninger som standard sendt til dit mobilnetværk, når der tilsluttes til et wi-fi-netværk uden en internetforbindelse. Dette betyder, at energimålere ikke modtager dine wi-fi-loginoplysninger.

• iOS:Indstillinger > Mobil > Slå fra

• Android: Indstillinger > Trådløs og netværk > Dataforbrug > Mobildata fra

Aktivér lokalitetstjenester

Lokalitetstjenester er nødvendige for at kunne bekræfte en korrekt forbindelse med enheden såsom aflæsning af navnet og styrken på wi-fi-netværket.

• iOS: Indstillinger > Privatliv > Lokalitetstjenester > Energy > Når appen bruges

• Android: Tryk på Energy-appens ikon, og hold nede > Tilladelser > ••• > Alle tilladelser > Placering til

Virker det stadig ikke? Prøv følgende muligheder:

Deaktiver 5GHz på din router

Energy-enheder virker på 2,4 GHz wi-fi-båndet. Nogle routere har også en 5 GHz wi-fi-forbindelse, der kan forstyrre opsætningen. Log på dine routerindstillinger, og deaktiver 5 GHz wi-fi midlertidigt.

Deaktiver VPN

Hvis du bruger en VPN på din internetforbindelse til at route dit internet, skal du deaktivere den midlertidigt.

Deaktiver flere adgangspunkter eller mesh-baserede wi-fi-systemer

På nogle mesh-baserede wi-fi-systemer kan routeren have svært ved at føre en sikker opsætning gennem de korrekte wi-fi-adgangspunkter. Du skal midlertidigt deaktivere andre adgangspunkter under installationen.

Har du stadig problemer?

Start en chat med os på vores hjemmeside i det nederste højre hjørne.