Hvilke ekstra funktioner har Energy+?

Få ekstra funktioner i Energy-appen med Energy+

Opdateret over en uge siden

Måling af Energy+-standbyforbrug

Energy+ analyserer det samlede standbyforbrug i dit hjem. Der udregnes et gennemsnitligt standbyforbrug i watt hver dag. I dags-, uge-, måneds- og årsgraferne kan du se standbyforbruget i kWh og euro. Grafen viser også det samlede energiforbrug, så du nemt kan sammenligne standbyforbruget i forhold til dit samlede forbrug. Måling af standbyforbruget starter fra første dag af dit Energy+-abonnement. Grafen bliver automatisk føjet til din startskærm, efter d har aktiveret Energy+.

Virker med: P1 Meter

Integration af Energy+-solcelleomformer

Tilslut din omformer fra SolarEdge, GoodWe, Growatt, Enphase, SMA, Huawei eller Solax direkte til HomeWizard Energy-appen. Du får en ekstra graf over solenergiproduktion, som viser den producerede solenergi, samt en graf over solenergiforbrug, som viser hvor meget af din produktion, der bruges direkte i dit hjem.

Flere års lagring på Energy+

Den gratis Energy-app giver dig mulighed for at gemme 12 måneders data. Så snart din 13. måned starter, bliver dataene fra den første måned slettet. På denne måde bevarer du altid de seneste 12 måneders historik. Med Energy+ er dine data gemt, så længe dit Energy+-abonnement er aktivt. Dette gør det nemt at sammenligne forskellige års energiforbrug. Når du opsiger dit Energy+-abonnement, bliver data, der er ældre end 12 måneder, automatisk slettet.

Virker med: alle energimålere

Unormale Energy+-afvigelser

Energy+ analyserer dit nuværende energiforbrug på baggrund af din historik og regelmæssige mønstre. Når dit nuværende forbrug afviger markant fra, hvad vi forventer, får du en notifikation. Der findes forskellige notifikationer alt afhængigt af, hvad vi registrerer. Notifikationer kan aktiveres i menuen Indstillinger under Notifikationer.

Virker med: P1 Meter

CSV-eksport fra Energy+

Energy+ giver dig mulighed for at eksportere historikken for dine måleraflæsninger. Du kan eksportere hvert 15. minut pr. dag for hver energimåler (import, eksport, høj og lav takst). Du kan vælge perioden i dage og et interval på 15 minutter eller 24 timer, når der eksporteres. Du kan finde eksportindstillingen under Indstillinger > Grafer > "Din graf" > Eksportér grafdata.

Virker med: P1 Meter og kWh Meter

3-faset støtte fra Energy+

Med Energy+ gemmes dataene fra de særskilte faser fra din smartmåler (SMR4+) eller 3-fasede kWh Meter. På denne måde kan du se præcis, hvor meget el, der bruges pr. fase i graferne "Nu" og "Dag". 3-faset dataindsamling starter, når du tilmelder dig Energy+. Du kan aktivere den 3-fasede graf under Indstillinger > Grafer > "Din graf" > Vis faser i linjegrafer.Hvis denne valgmulighed ikke vises, understøttes den ikke af din måler.

Virker med P1 Meter (på en 3-faset SMR4+ smartmåler) og 3-faset kWh Meter

Automatiser stik på overskydende solenergi eller andre målinger

Med Energy+ kan du automatisere dine Energy Sockets til at tænde eller slukke på baggrund af overskydende solenergi eller målingsdata fra en anden kilde i appen. Gå til Indstillinger > EnergySaver

Virker med: Energy Socket

Opret brugerdefinerede notifikationer

Med Energy+ er det muligt at oprette brugerdefinerede notifikationer, der advarer eller informerer dig, når der sker noget. Giv notifikationen et navn, og indstil, hvornår du vil modtage den:

• når Watt pr. minut stiger over eller falder under en bestemt værdi.

• når liter pr. minut stiger over eller falder under en bestemt værdi.

Du kan oprette flere notifikationer for P1 Meter, Energy Socket, kWh Meter og Watermeter. Du kan også bruge 'Minimum off time' til midlertidigt at deaktivere notifikationen, efter den er blevet udløst. Læs mere om denne funktion i artiklen: Hvordan opretter jeg brugerdefinerede notifikationer?