Sådan installerer og konfigurer du Energy Display

Opsæt og tilpas dit Energy Display

Opdateret over en uge siden

Opsæt dit display på få minutter ved at følge nedenstående trin.

Forbind displayet til wi-fi

1. Placer displayet på den ønskede placering, forsyn displayet med strøm fra USB-adapteren og USB-C-kablet, der følger med.

2. Displayet vil nu starte og vise et wi-fi-ikon, hvilket indikerer, at den er klar til at blive parret.

3. Åbn HomeWizard Energy-appen, og gå til Indstillinger > Målere > + Tilføj ny enhed, og vælg Display.

4. Følg anvisningerne i appen for at forbinde displayet til appen.

Dit display er nu installeret og viser en standardgrænseflade.

Wi-fi-forbindelse og opdateringsproblemer

Din seneste softwareversion skal være 1.15 eller nyere. Hvis ikke, vil dit display opleve problemer med at forbinde og holde forbindelsen til WPA3-sikrede netværk. Sådan løser du problemet.

1. Deaktiver midlertidigt WPA3 på dine routerindstillinger

2. Displayet parres under Indstillinger > Målere > Display > °°° (Indstillinger) > Genkonfigurer wi-fi, hvorefter det bør opdatere til softwareversion 1.15 eller nyere ved hjælp af en WPA2-forbindelse.

3. Genaktiver WPA3 i din routers indstillinger

4. Gå til Indstillinger > Målere > Display > °°° (Indstillinger) > Genkonfigurer wi-fi- Herefter vil den bruge en sikker WPA3-forbindelse.

Beskrivelse af grænseflade

Der er i alt 6 widgets – tre cirkelwidgets og tre linjewidgets med tilhørende oplysninger og farver. Alle disse widgets kan tilpasses efter ønske, men først vil vi beskrive standardgrænefladen med henvisninger til tal i billedet nedenfor.

1. Cirkelwidget

Cirkelwidgetten viser en værdi og en tilhørende farvet cirkel. Cirklen fyldes med uret, indtil den når grænseværdien, der kan indstilles pr. widget. Cirklen kan enten vise endagsværdi, værdi i realtid eller omkostning.

Alt afhængigt af den tilsvarende graf kan cirklerne have unikke oplysninger.

• Samlet strøm: Hvis der er konfigureret i den største cirkel til venstre, deles import og eksport i 2 værdier under cirklen. Denne cirkel kan skifte mellem lilla og grøn, svarende til elnetforbrug og solenergioverskud.

• Vand: Vandcirklen kan indstilles til automatisk at skifte fra samlet til realtid, når der registreres vandforbrug.

• Solenergiproduktion ogsolenergioverskud: Solenergiproduktion og -overskud vil altid blive vist i en grøn farve og fyldes mod uret i stedet for med uret.

2. Linjewidget

Linjewidgetten viser en værdi, et ikon og en tilsvarende farvet linje. Linjerne fyldes fra venstre til højre med solenergiproduktion og afregning, der fyldes fra højre til venstre. Linjerne kan også vise en dagstotal, værdi i realtid eller omkostninger.

Tilpas dit Energy Display

Alle widgets kan tilpasses til at vise en graf eller værdi efter dit ønske. I Energy-appen skal du gå til Indstillinger > Display > Dit display for at gå til konfigurationsskærmen for dit Display. Her finder du flere indstillinger, så du kan tilpasse dit Display. Dette forklarer vi nedenfor.

Navn

Klik på blyantikonet for at ændre navnet på dit Display.

Dashboards

Klik på dashboardet Forbrugsoversigtfor at konfigurere de tre cirkler i dit Energy Display. For hver cirkel kan du vælge en graf og vælge mellem Nu, I dag eller Omkostninger. Der kan konfigureres et maksimalt mål, som definerer størrelsen på cirklen. Cirklen vil blive fyldt op frem til målværdien.

Linjewidgets

Her kan du konfigurere, hvilke grafer og data, du ønsker at kunne se i widgetten med 3 linjer på højre siden af displayet. Indstillingerne er identiske til cirkelwidgetten.

Wi-fi

Viser den aktuelle wi-fi-styrke og det tilsluttede netværk.

Lysstyrke

Du kan indstille displayets lysstyrke til Lav,MediumellerHøj.Dette konfigurerer den overordnede lysstyrke på displayet. Displayet justerer også lysstyrken automatisk på baggrund af omgivelserne for optimal synlighed, mens indstillingen for den overordnede lysstyrke fastholdes.

Bevægelsesregistrering

Displayet har indbyggede bevægelsessensorer, som automatisk tænder enhedens skærm, når der registreres bevægelser. Displayet vil blive slukket for at spare strøm, når der ikke registeres bevægelse. Bevægelsessensorens følsomhed kan indstilles til 1 meter, 3 meter eller 6 meter.

Du kan også konfigurere minimumstiden, hvori displayet er tændt efter at have registreret bevægelse, fra 2 til 15 minutter.

For optimal bevægelsesregistrering skal du sikre, at Displayet er placeret i et åbent miljø uden metalforhindringer tæt på.

Fejlkoder

E1 – Det mislykkedes at forbinde til wi-fi. Prøv igen.

• Kontrollér dine loginoplysninger, og prøv igen.

E2 – Opsætningen blev ikke gennemført. Prøv igen.

• Timeout for opsætningen, prøv igen.

E3 – opsætningen blev annulleret, prøv igen.

• Knappen blev trykket under opsætningen. Prøv igen uden at trykke på knappen.

E4 – Opsætningen blev annulleret. Prøv igen.

• Knappen blev trykket på for længe, og displayet påbegyndte fabriksnulstilling.

E5 – Ikke tilsluttet et hjem.

• Display er blevet fjernet fra appen. Hold knappen nede for genkonfigurere displayet.

E98 – Opsætningen blev ikke gennemført. Prøv igen.

• Opsætningen mislykkedes. Prøv igen.

E99 – Ukendt fejl under opsætning, prøv igen.

• Opsætning mislykkedes. Prøv igen.

Displayet nulstiller dagens udvikling kl. 02:00, hvorefter cirklerne vender tilbage til 0.