Energy-app
Afvigelser med måleraflæsninger i andre apps
Opdateret over en uge siden

Uoverensstemmelser i aflæsninger mellem Energy-appen og andre energimålingsapps eller -data kan have flere årsager. Nedenfor finder du de mest almindelige årsager til afvigelserne mellem aflæsningerne.

Afrunding

I nogle tilfælde bruger andre apps andre afrundingsmetoder, når de runder tal op eller ned. HomeWizard-appen runder op eller ned på baggrund af det tætteste tal inklusive decimaler, når de er tilgængelige. Andre apps kan blandt andet runde ned til en hel kWh i stedet for at bruge decimaler.

Forskel i valg af tid

Sørg for, at valget af tid i både Energy-appen og det andet app-valg er ens. Nogle energileverandører bruger forskellige valg for måneder på baggrund af din energikontrakts start- og udløbsdato. Aflæsningerne i Energy-appen er nøjagtige (op til få sekunder), men det gælder ikke altid for andre apps. Det kan også være, at den lokale enhedstid bruges til at logge aflæsninger, hvor der kan forekomme afvigelser på flere minutter, hvor Energy-app bruger atomtid for at få høj nøjagtighed.

Nøjagtighed

Det kan være, at dine andre apps er mindre nøjagtige til måling. De fleste omformere til solcellepaneler har nøjagtighedsafvigelser på op til 5%, hvorimod Energy-appen har mindre end 1 % på alle enheder.

Forskellen mellem apps til solcellepanel og P1 Meter-data

Konverteringsenheder til solcellepaneler aflæser den præcise energiproduktion fra dine solcellepaneler. HomeWizard P1 Meter aflæser din import- og eksportstrøm fra og til elnettet.

Produktion Den strøm, som dine solcellepaneler genererer

Eksportstrøm Strømmen, som du leverer tilbage til elnettet eksklusiv solenergiproduktionen, som allerede bruges i huset (eget forbrug).

Det betyder, at hvis dine solcellepaneler producerer 1000 W, og dit hjem fortsat bruger 500 W, vil P1 Meter kun vise dig, at du eksporterer 500 W til elnettet.

Du kan installere en HomeWizard wi-fi kWh Meter på din solcellegruppe, hvis du vil følge dine solcellepanelers produktion i Energy-appen. Du får adgang til en ekstra graf ved navn Strømforbrug, som viser dit samlede strømforbrug i huset.