Hantera beställningar
Så här kontaktar du oss

Vi finns här för att hjälpa till

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

HomeWizards supportavdelning

Har du frågor om hur våra produkter används, grafer, mätningar, Energy+, kompatibilitet eller installation av våra produkter? Vår supportavdelning svarar på upp till 97 % av alla dina frågor med hjälp av dussintals artiklar med detaljerad information om hur du felsöker och använder våra produkter. Hittade du inte svaret eller behöver du personlig assistans? Chatta med oss!

Varför välja vår chatt för personlig assistans?

Vi lägger stor vikt vid att hjälpa våra kunder med våra produkter. Med chatten kan vi hjälpa fler kunder att lösa problem och besvara komplexa frågor snabbare än via e-post eller telefon.

Så här chattar du med oss

Kontakta oss genom att trycka på den lila knappen längst ner till höger för att starta en chatt med oss och klicka på ''Skicka ett meddelande''. Vi återkommer till dig så snart som möjligt via chatt eller e-post.